nhfvbjgv مدیر عضویت: 1401/10/05 تعداد پست: 1300 عنوان حس ششم | مشاهده متن کامل بحث + 4811 بازدید | 754 پست فقط یکی سوال جواب میدم ببشتر نپرسین مرسی 🙏 من اون دختر لجبازیم که از سرما یخ بزنه اما بازم میگه سردم نیست 1403/06/10 | 15:31 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nhfvbjgv مدیر استارتر عضویت: 1401/10/05 تعداد پست: 1300 سلام کنکور سال اینده رشتهی خوب قبول میشم ؟ بعد این ماه بار دارم بله قبول میسی ولی اگه خودت تلاش کنی بارداری احتمالش کمه زیاد نیس من اون دختر لجبازیم که از سرما یخ بزنه اما بازم میگه سردم نیست
nhfvbjgv مدیر استارتر عضویت: 1401/10/05 تعداد پست: 1300 عزیزم لطفا جواب بدین مهمه برامعزیزمسوهرم قراره یه شغل دوم راه بندازه بارفیقش برامون خوبه؟اوضاعمون ... بله خوبه ولی اولش سخته و سختی هایی داره ولی خب حل میشه من اون دختر لجبازیم که از سرما یخ بزنه اما بازم میگه سردم نیست
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25220 بله قبول میسی ولی اگه خودت تلاش کنی بارداری احتمالش کمه زیاد نیس عزیزم میشه لطفا بگین ته احساسم به سینا چی میشه؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
دختربینظیر عضویت: 1399/03/07 تعداد پست: 3491 نگران نباش انشالله به زودیا میخرین باهمت خودتون اینم جواب بده تو رو خدا خیانت داره میکنه؟ 🍃(خُدآ اَگَر بِخوآهَد غِیرِ مُمکِن،مُمکِن می شَوَد)🍃
nhfvbjgv مدیر استارتر عضویت: 1401/10/05 تعداد پست: 1300 اره هرچی ممکنه عزیزمچون قصد دارم ۴سال دیگه مهاجرت کنماونم همینطور و بعد مهاجرت که کردیم ۴سال هم درس ... بله بیشتر ۸ سال نمیشه من اون دختر لجبازیم که از سرما یخ بزنه اما بازم میگه سردم نیست
nhfvbjgv مدیر استارتر عضویت: 1401/10/05 تعداد پست: 1300 چند سالشه؟ سی و خورده ای داره فک کنم من اون دختر لجبازیم که از سرما یخ بزنه اما بازم میگه سردم نیست
nhfvbjgv مدیر استارتر عضویت: 1401/10/05 تعداد پست: 1300 عزیزم میشه لطفا بگین ته احساسم به سینا چی میشه؟ احساست همینجور میمونه و سردرگم میشی یعنی نمی دونی چیکارکنی من اون دختر لجبازیم که از سرما یخ بزنه اما بازم میگه سردم نیست
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25220 احساست همینجور میمونه و سردرگم میشی یعنی نمی دونی چیکارکنی یعنی چی؟ازدواج اینا هیچی؟میشه توضیح بدین؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
nhfvbjgv مدیر استارتر عضویت: 1401/10/05 تعداد پست: 1300 اینم جواب بده تو رو خدا خیانت داره میکنه؟ عزیز در مورد خیانت و اینا دوس ندارم زیادحس کنم احتمال خطا هست من اون دختر لجبازیم که از سرما یخ بزنه اما بازم میگه سردم نیست
دختربینظیر عضویت: 1399/03/07 تعداد پست: 3491 عزیز در مورد خیانت و اینا دوس ندارم زیادحس کنم احتمال خطا هست ایا در مورد دوست داشتن و این چیزا هم خطا وجود داره؟ 🍃(خُدآ اَگَر بِخوآهَد غِیرِ مُمکِن،مُمکِن می شَوَد)🍃
دختربینظیر عضویت: 1399/03/07 تعداد پست: 3491 سی و خورده ای داره فک کنم باهم ازدواج میکنیم؟ 🍃(خُدآ اَگَر بِخوآهَد غِیرِ مُمکِن،مُمکِن می شَوَد)🍃
nhfvbjgv مدیر استارتر عضویت: 1401/10/05 تعداد پست: 1300 ایا در مورد دوست داشتن و این چیزا هم خطا وجود داره؟ حس ششم هست دیگع خطاش خیلی کمه چون حسم قویه من اون دختر لجبازیم که از سرما یخ بزنه اما بازم میگه سردم نیست
nhfvbjgv مدیر استارتر عضویت: 1401/10/05 تعداد پست: 1300 یعنی چی؟ازدواج اینا هیچی؟میشه توضیح بدین؟ یعنی سردر گم میشی نمی دونی چیکار بکنی و پستی و بلندی خیلی داری من اون دختر لجبازیم که از سرما یخ بزنه اما بازم میگه سردم نیست