2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ارع عزیزم دقیق گفتی،،سه ساله با همیم تازع ب خونواده هامون گفت،ولی قبول نمیکنن میگن ن،،ولی ما خیلی هم ...

خداروشکر خوانواده ها هم قبول میکنن اخرش مبارک باشه 😍

من اون دختر لجبازیم که از سرما یخ بزنه اما بازم میگه سردم نیست 
ببین خیلی طولانیه اینا هر کدوم که مهم تره رو بچسب به نظر دختر باهوشی میایی تلاشتو بکن

آخه بحثو یهو منحرف کردی یه لحظه واقعا ترسیدم کاش ان قد مبهم نمیگفتی😞😞😞

اعتراف میکنم  دوست دارمَت !               یک جور خاص ...                                کمی عاشق تر از حَوا                         کمی مَجنون تر از لیلی ...                              کَمی شیرین تر از فرهاد ...               وابسته ات شدم !! انچنان که ماه به آسمان ...                                           ماهی به دَریا ...             وآدمی به نفَس ...            وابَستگی دارد ...       😔🖤       ️ 

چقدر سخت ... من هیچی ازکاراش نمی‌فهمم کاش انقدر موزی نبود و باهام روراست بودکاش دروغ نمی‌گفت کاش آزا ...

چی بگم والا 

چقدر سخت ... من هیچی ازکاراش نمی‌فهمم کاش انقدر موزی نبود و باهام روراست بودکاش دروغ نمی‌گفت کاش آزا ...

چی میشه گفت 

خداوکیلی راس میگی؟🥲🥲🥲خوب میشم یعنی؟🥲🥲🥲

مثلن فشاری قندی تیروئدی زیاد جدی نیس و خوب میشی 

واقعا ؟ کراشمه هااا یعنی منظورم اینه که تو رابطه خاصی نیستیمپس چرا تا الان پیشنهاد نداده؟ کی میگه به ...

حالا ها شاید نده ولی بعدا میده حالا شرایطش نداره 

خیلی زبون میریزه