2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ممنون عشقم یعنی خودمم سالم آخه فشار خون بالا میره یعنی ممکنه سالم بمونم ؟

خواهش خودت باید بیشتر مراقب خودت باشی غذای سالم بخور و غصه نخور

من اون دختر لجبازیم که از سرما یخ بزنه اما بازم میگه سردم نیست 
خودت فکرش بکنی میفهمی 😉

میشه راهنمایی کنی ؟🥲😂

اعتراف میکنم  دوست دارمَت !               یک جور خاص ...                                کمی عاشق تر از حَوا                         کمی مَجنون تر از لیلی ...                              کَمی شیرین تر از فرهاد ...               وابسته ات شدم !! انچنان که ماه به آسمان ...                                           ماهی به دَریا ...             وآدمی به نفَس ...            وابَستگی دارد ...       😔🖤       ️ 

وای اتفاق بدی واسش میفته؟خانواده ام هستن آخه نمیخوام چیزی شون بشهآره اینم درسته دلم میگیره و حالم خو ...

دعا کن انشالله ختم به خیر میشه و هیچی نمیشه

باشع گلم بپرس 

چقدر دیگه شوهرم منو طلاق میده؟چند ماه دیگه؟

شوهرت دوست داره فعلن طلاقت نمیده شاید چندین ماه بشه

ببشخید گلم یعنی اینده چه طوری میشه خراب میشع یا میمونه؟

احتمال داره خراب شه مراقبش باشین همین

دعا کن انشالله ختم به خیر میشه و هیچی نمیشهباشع گلم بپرس

وای میگی ان شاءالله یعنی ممکنه چیزی بشه ترخدا بگو نکنه چیزی شون بشه و یا از دست شون بدم من فقط تو دنیا اونارو دارم

امسال از پس همزمانی درس های دانشگاه و خوندن واسه کنکور بر می یام و موفق میشم؟

خانواده ام میذارن ترم دوم مرخصی بگیرم؟

پدربزرگم‌ امسال اتفاقی واسش میفته؟خانواده ام چی اتفاقی میفته واسشون؟

بعضی چیزا رو نمیشع گفت 🥲😊

ببین فکرمو داری منحرف میکنیا هی میخام فکرای خوب کنم نمیشه🥲🥲

اعتراف میکنم  دوست دارمَت !               یک جور خاص ...                                کمی عاشق تر از حَوا                         کمی مَجنون تر از لیلی ...                              کَمی شیرین تر از فرهاد ...               وابسته ات شدم !! انچنان که ماه به آسمان ...                                           ماهی به دَریا ...             وآدمی به نفَس ...            وابَستگی دارد ...       😔🖤       ️