2777
2789
😑

@nhfvbjgv عزیزم  این سوال را لطف کردید که جواب دادید در مورد آقای ج بود ،این سوالات هم از شما پرسیدم که چرا خوب نیست پاسخ دادید که خصوصی جواب میدهم که یادتون رفت،عزیزم من منظورم این سوال هست،عزیزم میشه لطفا الان پاسخ بدهید،ممنونم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

لطف کردینبه عنوان سوال اخر کار طرفم جنوب میمونه؟ اگه بمونه چند وقت؟ واقعا شرایطش خوبه شهر خودمون کار ...

بله میمونه فعلا دو سه ماه شرایطش خوبه بد نیس

من اون دختر لجبازیم که از سرما یخ بزنه اما بازم میگه سردم نیست 
@nhfvbjgv عزیزم این سوال را لطف کردید که جواب دادید در مورد آقای ج بود ،این سوالات هم از شما پرسید ...

خصوصی پیام ندادید که جواب بدم 

عزیزم مشخصات ظاهری همسر آینده ام و شغلش چیه؟مرسی گلم

قد متوسط ولخرج  و ریا کار نیس شغلش هم ازاده خیلی خوبه دیگه خودتم قدت خیلی بلند نیس اندازه هست و خوشبخت میشی

قد متوسط ولخرج و ریا کار نیس شغلش هم ازاده خیلی خوبه دیگه خودتم قدت خیلی بلند نیس اندازه هست و خوشب ...

مرسی عزیزم خودم تو دخترها قد بلند هستم،میشه لطفا بفرمایید چه رمانی باهاش آشنا میشم و ازدواج می کنم؟

مرسی عزیزم خودم تو دخترها قد بلند هستم،میشه لطفا بفرمایید چه رمانی باهاش آشنا میشم و ازدواج می کنم؟

بله حس میکنم خیلی زیادم قدت بلند نیس بعضیارو دیدی خیلی قدشون بلنده چند ماه دیگه اشنا میشین دو سه سال بعد عقد یا ازدواح دارین

بله حس میکنم خیلی زیادم قدت بلند نیس بعضیارو دیدی خیلی قدشون بلنده چند ماه دیگه اشنا میشین دو سه سال ...

منو جا انداختید 

امسال ازدواج میکنم؟ 

ربات حس ششم👇👇👇👇     https://t.me/FaalHoosh_bot?start=6920437616
2790
2778
2791
2779
2792