2777
2789
عنوان

عاشق شدن چجوریه چه حسی داره 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 886 بازدید | 44 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنونم قشنگم 🥲❤️

خواهش میکنم  

خودم تجربه نکردم دارم به این خوبی راهکار میدم دعا کن اگر یه روزی تجربه کردم این توصیه ها به کار خودم هم بیاد  

گر لباس پاره میبینی تنم از فقر نیست، آستینم را بریدم از بس که در خود مار داشت... 💅🏻

به سرت نزنه حفیقت رو بهش بگی ها. چون میفهمه از سر دوست داشتن دروغ گفتی و فکر میکنه چه خبره و خودش رو ...

من سنم و دروغ گفتم اون ۹ ۱۰ سال از من بزرگ تره

پیش خودم میگم سن اینقدر براش مهمه که اگه بگم ممکن باشه دیگه نباشتش؟

من مامان بابامم ۱۰ سال اختلاف سنی دارن فامیلامون تا ۱۹ سال اختلاف سنی هم باهم داشتن 

همش این نگرانم میکنه🥲🥲

خواهش میکنم خودم تجربه نکردم دارم به این خوبی راهکار میدم دعا کن اگر یه روزی تجربه کردم این توصیه ه ...

ایشالله دورت بگردم امیدوارم بهترین عشق و تجربه کنی❤️

من سنم و دروغ گفتم اون ۹ ۱۰ سال از من بزرگ ترهپیش خودم میگم سن اینقدر براش مهمه که اگه بگم ممکن باشه ...

اگر قرار باشه ازدواج کنید بالاخره میفهمه یه جوری جمعش کن مثلا هر موقع خودش بحث سن رو پیش کشید بگو متولد چه سالی هستی و بعد اگه گفتش تو سنت رو بیشتر گفتی خودت رو بزن به اون راه بگو کِی ما که اصلا تا حالا راجع به سن حرف نزده بودیم.

گر لباس پاره میبینی تنم از فقر نیست، آستینم را بریدم از بس که در خود مار داشت... 💅🏻

ایشالله دورت بگردم امیدوارم بهترین عشق و تجربه کنی❤️

ممنونم  

البته اما هر موقع آمادگیش رو داشتم اگر الان خدایی نکرده عاشق بشم به فنا میرم🤣

اگر قرار باشه ازدواج کنید بالاخره میفهمه یه جوری جمعش کن مثلا هر موقع خودش بحث سن رو پیش کشید بگو مت ...

بنظرت واکنشش چیه ؟ خودش میگفت از دروغ بدم میاد دیگه به طرف بی اعتماد میشم خود طرف بیاد بهم بگه خیلی بهتره تا از کسی بشنوم 

من الان باید چیکار کنم همین اول کار بگم و دیگه تصمیم و بزارم با خودش یا ..؟🥲🙂

ممنونم البته اما هر موقع آمادگیش رو داشتم اگر الان خدایی نکرده عاشق بشم به فنا میرم🤣

بقرااان منم پارمممممم الان 😂 منی که به این چیزا خندم می‌گرفت مسخره میکردم الان خودم دارم پاره میشم

بنظرت واکنشش چیه ؟ خودش میگفت از دروغ بدم میاد دیگه به طرف بی اعتماد میشم خود طرف بیاد بهم بگه خیلی ...

این یه مورد رو نمیدونم واقعا.

سخته. 

از یه آدم با تجربه کمک بگیر یا برو از مشاور سوال کن.

بقرااان منم پارمممممم الان 😂 منی که به این چیزا خندم می‌گرفت مسخره میکردم الان خودم دارم پاره میشم

کارما زده پس کله ت تا دیگه کسی رو مسخره نکنی