2777
2789
عنوان

عاشق شدن چجوریه چه حسی داره 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 886 بازدید | 44 پست
الان دیگه فرق داره اصن انگار یجوریه که با همه فرق داره

خب پس عاشق شدی انشاالله که آدم خوب و با وفایی باشه

فقط تو عشق شجاع باش به حرف کسی هم کاری نداشته باش

یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حس خودش بهم قویتره پس یه جورایی ارومم که به کسی نگاه نمیکنه برای اونا هم از خودش خیلی دور میشم و کم ...

اونم به من حس داره ولی فقط یه مشکلی هست من یچیزیو بهش دروغ گفتم🥲

من هم نشدم و تا حالا حتی تو رابطه هم نبودم. یعنی انقدر عاشق شدن بده؟

واااییی ببین من چند روزه نه میتونم غذا بخورم نه خواب دارم کل ذهنم شده اون هرچی داره پیش میره دارم بیشتر وابسته میشم از همین الان ببخشید ببخشید دارم ب.گایی رو حس میکنم

کل فکر و ذهنم همین شده ..🥲🙂

امیدوارم اون هم دوستت داشته باشه و دنبال سو استفاده نباشه. 

از همه نظر امتحانش کن،همیشه در دسترسش نباش و نذار فکر کنه از دستت نمیده و همیشه هستی یعنی دست نیافتنی باش.

من تا حالا نه عاشق شدم و نه تو رابطه بودم اما خب از تجربیات اطرافیان درس میگیرم و در کنار اون مطالعه هم زیاد میکنم.

گر لباس پاره میبینی تنم از فقر نیست، آستینم را بریدم از بس که در خود مار داشت... 💅🏻

خب پس عاشق شدی انشاالله که آدم خوب و با وفایی باشهفقط تو عشق شجاع باش به حرف کسی هم کاری نداشته باش

من شخصیت به شدت وابسته ای دارم اینم که داره دیوونم میکنه وافعا نمیدونم باید چیکار کنم

عشق شیرین شیرینترین حس کلدنیاولی کاش تا اخر اینقد شیرین میموند 💔😔اخرش یا خیلیدردناکه یا هیلی شیری ...

شانس من دردناک میشه بعدش من و میمونم یه عمر حسرت واسه همین نمیدونم چیکار کنم

واااییی ببین من چند روزه نه میتونم غذا بخورم نه خواب دارم کل ذهنم شده اون هرچی داره پیش میره دارم بی ...

فقط این احساست رو پیش طرف مقابلت بروز نده مغرور باش. 

اگر میخوای اذیت نشی ورزش کن، با دوستات برو بیرون،  کتاب بخون، پادکست های روانشناسی و توسعه فردی گوش بده. 

سعی کن رمان عاشقانه نخونی یعنی رمان بخون اما عاشقانه نه. 

اینستا هم توصیه میکنم نری زیاد چون بدتر ذهنت رو درگیر میکنه.

گر لباس پاره میبینی تنم از فقر نیست، آستینم را بریدم از بس که در خود مار داشت... 💅🏻

امیدوارم اون هم دوستت داشته باشه و دنبال سو استفاده نباشه. از همه نظر امتحانش کن،همیشه در دسترسش نبا ...

اونم حس داره بهم فقط مشکل اینه من یچیزیو دروغ گفتم بهش،، خدا شاهده فقط هم برای ترس از دست دادنش بود 

اونم حس داره بهم فقط مشکل اینه من یچیزیو دروغ گفتم بهش،، خدا شاهده فقط هم برای ترس از دست دادنش بود

به سرت نزنه حفیقت رو بهش بگی ها. 

چون میفهمه از سر دوست داشتن دروغ گفتی و فکر میکنه چه خبره و خودش رو خیلی بالا میبینه وقتی بفهمه در حدی دوستش داری که دروغ گفتی.