2789
عنوان

نفرین مادر

356 بازدید | 15 پست

نفرین مادر چقد گیراس؟

یه داداش دارم ۱۶ سالشه به شدت مامانمو اذیت میکنه دست روش بلند میکنه بهش میگه ه.ر.ز.ه میگه تو خرابی تو باید تو خونه بپوسی کلفتی منو بکنی و خیلی کارای دیگه مامانم بابا نداره داداشم هم از نقطه ضعفش استفاده مبکنه و همش به پدربزرگم بد و بیراه میگه در حالی که واقعا مامان من جز بهتریناس هم از لحاظ حجب و حیا و پاک بودنش هم اخلاقی تا خالا هم چیزی برامون کم نزاشته همیشه بهمون محبت کرده و دوستمون داشته همه چیز برامون فراهم کرده

امروز هم داداشم اومد همین چرت و پرتا رو میگفت و دست رو مامانم بلند کرد کتکش زد من از کوره در رفتم گرفت منم زد جوری که زیر چشام کبود شد 

مامانم هم با گریه کوبید روی سینه اش و گفت خیر از جوونیت نبینی بعد باز گریه کرد و گفت الهی به حق دل شکسته ام رفتی بیرون دیگه برنگردی جنازه ات رو بیارن برام که خون به دلم کردی

بعنی نفرینش میگیره؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر میکنی نمیگیره؟ 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

خوب داداشت چی میخواد ؟ چرا فحش میده و کتک میزنه؟

داداشش درد میخواد بکوبه تو سینش نمی‌دونم از جون مادر بیچاره چی میخواد 

کاربری قدیمی هستم کاربری قبلیم ترکید تازه عضو شدم🤲🏻❤️
خوب داداشت چی میخواد ؟ چرا فحش میده و کتک میزنه؟

ما هم نمیدونیم چی میخواد 

میکه خونه و ماشین و طلاهاتون بفروشید بدید به من خودتون برید هرکار میخواید بکنید

اون روز گیر داد ب مامانم طلاهاتو بده من میخوام‌ ماشین بخرم

به شدت هم بی شعور و بد دهنه 

بیرون خوبه اما خونه که میاد وحشیه

ما هم نمیدونیم چی میخواد میکه خونه و ماشین و طلاهاتون بفروشید بدید به من خودتون برید هرکار میخواید ب ...

هار شده مواد نمیزنه

شرمنده انقدر به داداشت بی احترامی کردم چون اعصابم خورد شد فهمیدم به مادرت بی احترامی می‌کنه 

فکر میکنی نمیگیره؟

اتفاقا از خدا میخوام که بگیره :) 

گاهی وقتا از خودم بدم میاد که آرزوی مرگ داداشمو میکنم اما مامانم چه گناهی داره

این که یه بار زجر بکشی و یه مدت عذادار باشی بخدا بهتره تا اینکه هرروز عذاب بکشی تا آخر عمرت

دیگه خسته شدم ازش 

هار شده مواد نمیزنه! شرمنده انقدر به داداشت بی احترامی کردم چون اعصابم خورد شد فهمیدم به مادرت بی اح ...

نه مواد نیس 

چون بابام برد ازش تست گرفت اهل این چیزا نیس

حق داری عزیزم من خودمم از دستش کفری ام از خدا میخوام یا واقعا هرچه زودتر سر به راهش کنه یا نفرین مامانم بگیره و بمیره:)

ما هم نمیدونیم چی میخواد میکه خونه و ماشین و طلاهاتون بفروشید بدید به من خودتون برید هرکار میخواید ب ...

وا 

پدرت چی میگه 

به مادرت بگو طلا هاشو بزاره بانک نکنه یه وقت مادر خوابه ببره 

نه مواد نیس چون بابام برد ازش تست گرفت اهل این چیزا نیسحق داری عزیزم من خودمم از دستش کفری ام از خدا ...

به بابات بگو دستاشو با ساتور قلم کنه بابات نباید بهش این اجازرو بده انقدر آزاد بزارتش تا این کارو بکنه 

ببریدش مشاوره ببینید چی میخواد 

بازم من یه طرفه قضاوت کردم 🤦🏻‍♀️

وا پدرت چی میگه به مادرت بگو طلا هاشو بزاره بانک نکنه یه وقت مادر خوابه ببره

بابام خیلی سعی میکنه باهاش رفیق باشه

بهش میگه خودم برات میخرم تو فعلا سنت کمه و این حرفا

حتی گاهی ماشین خودشو میره دستش 

اما فایده نداره زورش ب من و مامانم رسیده

جلو بابام هم هرچی از دهنش میاد به ما میگه دروغ میبافه برا بابام

البته بابام میدونه مشکل از خودشه حتی دو سه بار کتکش زده بود انداخته بودش بیرون مامانم با گریه و زاری برش گردوند اما هردفعه هار تر شد