2777
2789
عنوان

نوع پوستم چیه

65 بازدید | 9 پست

سلام بچه ها من نمیدونم نوع پوستم چیه

وقتی صورتمو میشورم خشک و کشیده میشه

و وقتی یه تایمی میگذره اصلا احساس چربی نمیکنم رو پوستم

کلا دیر چرب میشه

ولی اینطوریم نیست که پوسته پوسته بشه

ینی پوستم معمولیه یا خشک؟

گاها رو پوستم احساس خشکی میکنم

بعد از حمامم بعد از ۳،۴ روز اگه حمام نرم احساس میکنم یه کم چرب شده صورتم

چربه ولی کمبود آب داره

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....

مختلط

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشاوره رایگان پوست و مو شرکت لیاتیم

روبیکا @trustisho

🙋🏻‍♀️معرف شما هستم برای کار در خانه🛍️با محصولات پوست و مو 🇨🇭برند تراست......هم میتونی مشاوره رایگان پوست و مو بشی و به قیمت تولید خرید کنی👉🏻 هر سوالی داری در روبیکا هستم TRUSTISHO فروش مشاوره خرید ووووو                              🛍️  فروشنده قوی =مصرف کننده قوی
آخه پوستای چرب جوش میزنن ولی من گاهی یه جوش کوچیک میزنماونم شاید سالی یه بار

نه مال من چربه رعایت میکنم جوش نمیزنه

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....