2777
2789
حدود دوازده هزار

بنظرت تراز ۹۷۰۰ رتبه ش چند شد؟

دلم نیومد بهش زنگ بزنم بپرسم از بس بچه های سایت دیشب ناله کردن از رتبه 

یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ''' خدایا شکرت  . خدایا خودت کمکم کن بدون امتحان کردنم  خدایا توکل بر تو
بنظرت تراز ۹۷۰۰ رتبه ش چند شد؟دلم نیومد بهش زنگ بزنم بپرسم از بس بچه های سایت دیشب ناله کردن از رتبه

امسال هیچی معلوم نیست تراز من باید رتبه بین هزار تا دوهزار میداد که نداد ... نمیشه چیزی گفت 

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

ازمون دیگ مثل قلمچی از الان بری قلمچی زوده سال اول گزینه دو برو سال دوم سوم قلمچی سه سال به کنکورت م ...

آره درسته تشکر حتما شرکت میکنم 

مشاور تحصیلی انلاین تجربه ای داشتی  خوبن؟ 

کاربری دونفر 
امسال هیچی معلوم نیست تراز من باید رتبه بین هزار تا دوهزار میداد که نداد ... نمیشه چیزی گفت

ان شاءالله موفق باشی 

یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ''' خدایا شکرت  . خدایا خودت کمکم کن بدون امتحان کردنم  خدایا توکل بر تو
آره درسته تشکر حتما شرکت میکنم مشاور تحصیلی انلاین تجربه ای داشتی خوبن؟

بنظذ من مشاور نگیر خرج اضافست  به خصوص ک سال اولی تازه به جاش اصول درس خوندن رو بگرد دنبالش یاد بگیر . 

اگر از اول خوب و م اصولی درس بخونی نیازی به مشاور نداری حتی سال آخر 

سعی کن معدل هر سه سالت بیست باشه

اخه به همه میگی شهر خودم چی میارم ما از کجا بدونیم شهرت چیه؟ اسکل کردی 🤣

منظورم اینه این رتبه میتونی بومی شهر خودش پزشکی قبول بشه یا نه