2777
2789
عنوان

دستکاری روانی

351 بازدید | 10 پست

(نوعی از تأثیر اجتماعی است که هدف آن تغییر رفتار یا ادراک دیگران به‌ویژه عوام از طریق تاکتیک‌های غیرمستقیم، فریبکارانه یا ناشایست است. با پیشبرد منافع دستگیرنده، غالباً با هزینه دیگری، چنین روش‌هایی می‌تواند سوء استفاده و شیطنت تلقی شود.)

اکثرا این افراد رو توی مردم زیاد دیدم واقعا نکنید ظلمه من که خودم به شخصه حلال نمیکنم کسی که این جور بلا ها رو سرم آورد

...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ببین مثلا بابت رفتار سمی خودشون حرصت میدن و قیافه حق به جانب میگیرن که من کاری نکردن

بله ی نفر پشت سر من حرف زده 

حالا ک کارش گیره من افتاده منم محلش ندادم طلب کاره که اره تو دلت از اون حرفا پره خخخ 

بدهکارم شدم ک چرا بابت اون حرفا ناراحتم ازش

من از نی نی سایتی ها چیز یادگرفتم... اینجا برای من مفید بود ....اقایون لطفا درخواست دوستی ندید

بله ی نفر پشت سر من حرف زده حالا ک کارش گیره من افتاده منم محلش ندادم طلب کاره که اره تو دلت از اون ...

دقیقا

من واقعا بابت اون حالم بد شد

و مسائل دیگع هم بود که باعث افسردگی شد و الان دیگه حالم از جمع فامیل و بیرون و آدما به هم‌میخوره از ۲۴ ساعت ۲۳ ساعت تو اتاقم اون یک ساعتم برا غذا و اینا 

میریم بیرون فقط آرزو میکنم زود بریم خونه 

قبلا اینجور نبودم الان اینجور شدم🙃

...

دقیقامن واقعا بابت اون حالم بد شدو مسائل دیگع هم بود که باعث افسردگی شد و الان دیگه حالم از جمع فامی ...

بله منم از ریسمان سیاه و سفید میترسم برای دوست شدن با ادما 

دلم نمیخاد با کسی دوست بشم رابطه برقرار کنم 

دیدم منفی شده ب آدما

من از نی نی سایتی ها چیز یادگرفتم... اینجا برای من مفید بود ....اقایون لطفا درخواست دوستی ندید

بله منم از ریسمان سیاه و سفید میترسم برای دوست شدن با ادما دلم نمیخاد با کسی دوست بشم رابطه برقرار ک ...

منم و دیگه حوصله ندارم اصلا و عصبی تر شدم و الکی حرص و جوش میخورم 

من توی دوران سختیم فقط رفیق صمیمیم باهام بود و همونجور که گفته بود هیچوقت تو سختیام ول نکرد بره و هنوزم هستش

...

منم و دیگه حوصله ندارم اصلا و عصبی تر شدم و الکی حرص و جوش میخورم من توی دوران سختیم فقط رفیق صمیمیم ...

خداروشکر ک دوست خوبی داری 

دوست خوب نعمته

منم اذیت شدم واقعا ی مدت اعصابم خورد بود .ب خدا واگذارشون کردم بنظرت جواب میدن؟

خداروشکر ک دوست خوبی داری دوست خوب نعمتهمنم اذیت شدم واقعا ی مدت اعصابم خورد بود .ب خدا واگذارشون کر ...

امیدوارم هم اونا به سزای کارشون برسن و هم تو به آرامش برسی

ولی آرامش خودت رو اولویت قرار بده 

...

امیدوارم هم اونا به سزای کارشون برسن و هم تو به آرامش برسیولی آرامش خودت رو اولویت قرار بده

مرسی 

منم امیدوارم شما ب ارامش برسی