2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره خداکنه مدیریت بیارم

خانما بلاخره بیبی چک منم مثبت شد😍با ذخیره تخمدان صفر وسه سال ناباروری گرفتن تخمک اهدایی انجام ای وی اف من منفی شدم🥲اما ماه بعداز ای وی اف به صورت طبیعی وبه طرز معجزه اوری باردارشدم😍🥲برای دختر عزیزم دعاکنین که بسلامتی بغلش کنم🤍 به خدا بسپارین که درنامیدی بسی امید است 🧡قراربود انتقال من منفی بشه که بعد با تخمک خودم بارداربشم 💖قرار بود چقدر گریه کنم بخاطر منفی شدن ولی ماه بعد سوپرایز بشم💜خدایا شکرت♥️

نفت بدرد نمیخوره مگر بخوای بری کلا معماری خوبه مدیریت دولتی هم خوبه ب مهندسی شیمی یک نگاه بنداز

نفت بازار کارش میدونم بده

مهندسی شیمی علاقه ای به دروسش ندارم

بین معماری و مدیریت گیرم بیشتر

چون نمیخوام دولتی شهرستان بخونم

ازاد تهران میخونم

مدیریت مالی چطوره؟

خانما بلاخره بیبی چک منم مثبت شد😍با ذخیره تخمدان صفر وسه سال ناباروری گرفتن تخمک اهدایی انجام ای وی اف من منفی شدم🥲اما ماه بعداز ای وی اف به صورت طبیعی وبه طرز معجزه اوری باردارشدم😍🥲برای دختر عزیزم دعاکنین که بسلامتی بغلش کنم🤍 به خدا بسپارین که درنامیدی بسی امید است 🧡قراربود انتقال من منفی بشه که بعد با تخمک خودم بارداربشم 💖قرار بود چقدر گریه کنم بخاطر منفی شدن ولی ماه بعد سوپرایز بشم💜خدایا شکرت♥️

نفت بازار کارش میدونم بدهمهندسی شیمی علاقه ای به دروسش ندارمبین معماری و مدیریت گیرم بیشترچون نمیخوا ...

مدیریت دولتی کار بیشتری دارا 

اما معماری خودت علاقمند باشی موفق هستی

میشه رتبه کشوریت بهم بگی برای دختر میپرسم

فعلا امضا ندارم
مدیریت دولتی کار بیشتری دارا اما معماری خودت علاقمند باشی موفق هستیمیشه رتبه کشوریت بهم بگی برای دخت ...

رتبه کشوریم افتضاح بود ۵۰هزار

پارسال با این تراز کشوریم میشد ۲۵هزار

۲۸٪فیزیک زده بودم

رتبه کشوریم افتضاح بود ۵۰هزارپارسال با این تراز کشوریم میشد ۲۵هزار۲۸٪فیزیک زده بودم

انشالله هر جا دوست داری قبول بشی 

دختر منم مثل شما رتبه کشوری نسبت ب پارسال کلی بالاتر رفته 

فعلا امضا ندارم
انشالله هر جا دوست داری قبول بشی دختر منم مثل شما رتبه کشوری نسبت ب پارسال کلی بالاتر رفته

من پدرم ازم قطع امید کرده فک میکنه فقط من اینطوریم در صورتی که رتبه ها ضرب ۲شدن واقعا