2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قاضی اصلی زن که حکم نهایی بدع نداریم توی ایران

اگر منظورت اون رده پایین ترا هستن که فک کنم باید لیسانس حقوق بگیری و بعد ازمون وکلا و بعد ازمون قضات شرکت کنی

که شنیدم خیلی سخته ولی شدنیه

سلام عزیزم برای اینکه قاضی بشین باید رشته حقوق بخونین و بعد آزمون قضاوت شرکت کنید ، شرکت در آزمون قضاوت ربطی به وکالت نداره و نیاز نیست برای قاضی شدن آزمون وکالت بدین ، اتفاقا اگه به دادگستری ها و دادسراها سر بزنین قضات خانم رو ملاقات میکنین ، متاسفانه ما خانم ها خودمون ، خودمون رو دست کم میگیریم 

سلام عزیزم برای اینکه قاضی بشین باید رشته حقوق بخونین و بعد آزمون قضاوت شرکت کنید ، شرکت در آزمون قض ...

مرسی از راهنماییت 

بعد اینکه با آزمون قضاوت دادسرا و اینا کار میکنیم؟

دولتی و حقوق ثابته ؟

مرسی از راهنماییت بعد اینکه با آزمون قضاوت دادسرا و اینا کار میکنیم؟دولتی و حقوق ثابته ؟

خواهش میکنم عزیزم بعد از اینکه رشته مدرک حقوق رو گرفتین ( فکر کنم فوق لیسانس) میتونین آزمون بدین ، البته همیشه آزمون ندارن ، داخل سایت دادگستری اعلام میکنن ، وقتی آزمون قبول شدین یه سری مراحل گزینشی داره که اگه قبول بشین ، باید یه دوره کارآموزی بگذرونین و بعد تشریف ببرین سر کار ، در مورد استخدام و حقوقش هم بستگی داره که اون تایمی که شما قصد دارین آزمون بدین دادگستری قصد استخدام داشته باشه یا نه