2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

من دكتر سنتي رفتم هيچكاري نكردم فقط نسخه شو اجرا كردم ٥ ك كم شدم به وزني ك ميخاستم رسيدم ولي ي سال بعد برگشت الان دارم ميرم باشگاه ي هفته س ميخام باز لاغر شم

مهم نيس كه ما زشتيم، زشت اينه ك مهم نيستيم 😟

ببین برادر جاریم استفاده کرده بود و خوب نتیجه گرفته بود.ولی این دوتا طبعشون گرمه.ی جوری نباشه ک استفاده کنی بدنت بریزه بیرون.

توی نت سرچ کن صمغ(نخود لاک) نوشته اگه با سرکه سیب صبح ناشتا بخوری،خیلی توی لاغری تاثیر داره.

من خودم امتحانش کردم خیلی توی روند لاغریم موثر بود.البته ورزش و کم خوری هم داشتم

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
من دكتر سنتي رفتم هيچكاري نكردم فقط نسخه شو اجرا كردم ٥ ك كم شدم به وزني ك ميخاستم رسيدم ولي ي سال ب ...

نسخش چی بود؟

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
والا من ک لاغرم خودمو کشتم ک چاق بشم نشدم😑😑😑

عزیزم احتمالا مزاج شما یا سرد و خشک هست یا گرم و خشک

بهتره غذاهای سرد و تر یه کم بخوری و بعد از حمام هم بدن ت رو روغن معتدل بکشی تا خشکی بدن ت از بین بره

چیزی که تو کتاب های ابن سینا خوندم رو میگم بهتون

نسخش چی بود؟

اصلاح مزاج بود. بهم گفت بلغم غلبه كرده تو بدنت دارو داد گياهي و رژيم ك چيزاي سرد و تر نخورم. حيف ك گم كردم الان برگه شو وگرنه واست عكس ميگرفتم

ey bb mn emshab khordam khastam estefade konam hamishe

شايد به مزاجا ربط داشته باشه ها. به من يكي تو دانشكده ياد داد اون سيرعسلو خودش ميگفت خاهرش اونجوري لاغر شده ولي اونا جنوبي بودن احتمال ميدم طبعش گرم بوده