2777
2789

کنکوری آرامش روان و مراعات می خواد نه خانواده پر حاشیه

کنکوری هزینه زیاد می خواد دچار مشکل مالی هستید نرید 

کنکور تجربی رقابت سنگینه باید حداقل روزی ۸ ساعت تست بزنید 

کنکور تجربی دیربازده و حفظی مفهومی و محاسباتی هست با حذف هر کدوم وزنه تلاشت سبک میشه 

علاقه دارید برید تجربی اگه صرفا به خاطر پرستیژ می رید ممکنه وسط راه دچار بی انگیزگی بشید و به خانواده هم توجه نکنید 

الکی عمرتون رو تباه نکنید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زبونم اونقدر عاجزه که مرگ رو ترجیح میدم به پرافتخار بودن رشته 

حتی تلاش کردن هم جواب نداد 

چه رویاهای پوچی داشتی منِ ۱۶ ساله 

با وجود اینکه مناطق محروم بودی و حتی معلم ریاضی هم تو شهر نداشتی، گفتی خودم میخونم، خودم تلاش میکنم، خودم از همه چیز میزنم.

حالا دیدی چی شد؟ که حتی پشت موندی و باز شدی یک بدبخت سرخورده؟

...

خوب ریاضی هم بری تهش میشه بیکاری

عزیزم منظورم با یه عده ست که رشته های دیگه خوندن الان جو دکتر شدن گرفته شون و میان جمعیت کنکور تجربی رو الکی می برن بالا و اصلا شرایط کنکور تجربی هم ندارن 

الان گفته شده بهترین رتبه های کنکور تجربی دهک های ۸ تا ۱۰ جامعه هستن ثروتمند که می تونن راحت بهترین شرایط رو برای کنکوری ایجاد کنند 

زبونم اونقدر عاجزه که مرگ رو ترجیح میدم به پرافتخار بودن رشته حتی تلاش کردن هم جواب نداد چه رویاهای ...

دقیقا همه چی الان مال پولدارهاست ولی ۱۱ رتبه برتر کنکور مال تهران و قشر ثروتمند جامعه بودن چی رو می خوان ثابت کنن ؟

الان کنکور کلاس و گرفتن بهترین دبیرهاست که نوع طراحی سوالات کنکور رو می دونن و اینقدر سوال مشابهش رو حل می کنن که همش ۱۰۰ می زنن 

عزیزم منظورم با یه عده ست که رشته های دیگه خوندن الان جو دکتر شدن گرفته شون و میان جمعیت کنکور تجربی ...

درسته،

تجربی قبولیش بد بختی شده رشته های دیگه هم بیکارن اینم از مملکت ما🤌

به پشماتون بیاموزین که هر تاپیکی ارزش ریختن نداره😇
زبونم اونقدر عاجزه که مرگ رو ترجیح میدم به پرافتخار بودن رشته حتی تلاش کردن هم جواب نداد چه رویاهای ...

۱۶ سالته راهتو تغییر بده اگ نتیجه نمیده 

هنوز اوج اوجی وقتت و هدر نده