2777
2789
عنوان

دختر عمه ام از قصد رفته تجربی

248 بازدید | 20 پست

بابای من ی عادت بدی داره که همه جی رو به مامانش میگه از که ۴۰ سالش هم هست بازم عین بچه ها میره همه چیو بهش میگه بعد من معدل ترم اولم ۱۹.۹۰ بود رفت به مامانش گفت مادربزرگمم به هیچکس نگفت ترم دوم معدلم ۱۳.۵ شد بازم بابام از رو عادت بهش گفت مادربزرگمم رفت به عمه هام گفت ترم دوم چون امتحانات نهایی بود معدلم اینجوری شد البته معدل نهاییم ۱۳.۵ شد وگرنه معدلم ترم دومم بیشتر شد با مستمر و اینا 

بعد دیروز خونه مادربزرگم بودیم مامان بزرگم گفت که دختر عمه ات رفته رشته تجربی میخواد دکتر بشه اینقدر زرنگه معدل نهمش ۲۰ بوده بهش گفتم که تو معدلت ۱۳ شده گفته دهم آسونه من معدلم ۲۰ میشه من که میدونم نمیتونه چون اصلا اهل درس خوندن نیست من تو راه مدرسه میبینمش که چه وضعی داره و خواهر دوستم همکلاسیشه گفته معدلش انقدر کم بوده پول داده به مدرسه که تجربی ثبتنامش کنن آخه چرا آدم باید بره رشته ای که هیچ استعدادی توش نداره🙂

بعد حالا اینا به کنار دیروز مامان بزرگم میگفت که گفته میخوام معدل دهمم ۲۰ بشه که از (من) معدلش بیشتر بشه و بهم ثابت کنه که در آینده هیچی نمیشم 😁😁

حالا بهم بگید حق دارم حرص بخورم یا نه؟ خیلی پولدارن میبرنش کلاس که بتونه معدلش ۲۰ بشه و به من ثابت کنه که من آینده ای ندارم 

البته منم کلا به اون فکر نمیکنم خودم تلاشمو میکنم به هدفم برسم از این تابستونم شروع کردم امسالم میرم یازدهم

عجب دنیای بود کودکی:)

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاری به اینا ندارم آخه چرا از ترم اول تا دوم اینقدر افت داشتی دخترم؟

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

چه بزرگترایی واقعا دستشون درد نکنه از الان بچه‌ها رو وارد رقابت و چشم و همچشمی و دشمنی باهم میکنن

به نظرم تو اصلا اهمیت نده کار خودتو کن آخرش بالاخره مشخص میشه کی کارش درسته

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
به خاطر این ناراحتم چون ما وضع مالیمون خوب نیست میخوام بهمون بفهمونن که چون وضع مالی ما خوب نیست من ...

خب گوه میخورن

ختم کلام

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

چون ما وضع مالیمون خوب نیست میخوان بهمون ثابت کنن که ما تا آخر همینجوری میمونیم و من تو آینده شاغل ن ...

به حرف هیچکس اهمیت نده ،به خاطر اثبات به دیگران کاری رو انجام نده و فقط مسیر خودت رو برو🌹💚

موفق باشی🌹💚

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

نه فكر نكن اينطوري كه اون بخاطر رقابت باشما ميخواد٢٠ بشه

شايد براي خودش داره ميخونه

اصلا سعي كن به اين حرفا فكر نكني و ذهنتو الكي مشغول نكني

انرژيتو بي خودي از دست ميدي

وقتي مادربزرگت اينطور گفت ميگفتي خيلي هم خوب

انشاالله كه موفق باشه

شما هم تمركزتو بذار رو درس خودت و واسه دل خودت بخون 

ايشالا كه موفق باشي عزيزم

چه بزرگترایی واقعا دستشون درد نکنه از الان بچه‌ها رو وارد رقابت و چشم و همچشمی و دشمنی باهم میکننبه ...

من تلاشمو میکنم ولی از این ناراحتم که به من میگن بابا و مامانت هیچی نشدن توام هیچی نمیشی

نه فكر نكن اينطوري كه اون بخاطر رقابت باشما ميخواد٢٠ بشهشايد براي خودش داره ميخونهاصلا سعي كن به اين ...

من میخونم تلاشم میکنم ولی از این ناراحتم به من میگن تو پولدار نیستی شاغل نمیشی یا بابا مامانت هیچی نشدن توام هیچی نمیشی

ترم اول امتحانای معلمامون آسون بود ترم دوم نهایی بود خودمم کم کاری کردم😔😔

اشکالی نداره قابل جبرانه. اکثر رتبه های برتر کنکور از خانواده های ضعیف و کم درآمدن. اصلا به این حرفا توجه نکن درستو بخون

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍