2777
2789
باید زیر ۱۲۰۰باشی تقریبا مگه اینکه شانس بیاری

منطقه دیگ درسته؟یعنی منطقه ۲ سه رقمی بشی تمومه؟ حتما میارم؟ دیگ تیپ ۲ رو تو انتخاب رشته نزنم؟ یا بزنم؟

استعداد علاقه ای پیگیر شده است 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منطقه دیگ درسته؟یعنی منطقه ۲ سه رقمی بشی تمومه؟ حتما میارم؟ دیگ تیپ ۲ رو تو انتخاب رشته نزنم؟ یا بزن ...

نه ببین تو اول تیپ یکارو بزن بعد دو بعد سه . که اگه امسال تقاضا و رتبه خوب زیاد بود ضرر نکنی 

نه ببین تو اول تیپ یکارو بزن بعد دو بعد سه . که اگه امسال تقاضا و رتبه خوب زیاد بود ضرر نکنی

اها مرسی متوجه شدم عزیزم 🥲❤️❤️ ببخشید هی سوال میپرسم :) من ۲۴ سالمه به نظرت دندون برم یا پزشکی؟ دارو اصلا دوست ندارم دندون هم زیاد علاقه ندارم ولی خب حس میکنم با توجه به سنم ی مدلیه برم پزشکی.... دو دلم

اها مرسی متوجه شدم عزیزم 🥲❤️❤️ ببخشید هی سوال میپرسم :) من ۲۴ سالمه به نظرت دندون برم یا پزشکی؟ دار ...

قربونت❤️ من خودمم این سوالم داشتم رتبه ها ک اومد دیدم دندون نمیارم دولتی😂 البته من خودم پزشکی از اول بیشتر میخواستم . ولی در کل دندون دوره عمومی درآمد زودهنگام و گاهی بیشتر آره پزشکی پرستیژ و خب علم خیلی خیلی بیشتر باید ببینید چی براتون ملاکه

قربونت❤️ من خودمم این سوالم داشتم رتبه ها ک اومد دیدم دندون نمیارم دولتی😂 البته من خودم پزشکی از او ...

شماهم کنکوری اید؟؟🥲😭 باز خداروشکر امسال و رد کردیم تموم شد واقعا... من همینم خداروشکر میکنم همینکه پشت کنکور نمیمونم خودش ی نعمته دارو چی؟ میاری؟

آره من خودم علاقه ی اصلیم پزشکیه از بچگی عاشقش بودم... اما حس میکنم اونجا همه ۱۸ سالشونه بچه ن من ۲۴ ساله تازه ترم یک برم چی بگم🙄🤣

شماهم کنکوری اید؟؟🥲😭 باز خداروشکر امسال و رد کردیم تموم شد واقعا... من همینم خداروشکر میکنم همینکه ...

بله منم امسال کنکور دادم😁 آره واقعا من یکی دیگه توان پشت کنکور موندن نداشتم . دارو میتونم بیارم ولی دقیقا مثل شما علاقه ای ندارم . ولی من ی جا مصاحبه قبولی هارو میبینم حتی خیلیا ۳۰سالگی رفتن پزشکی بعدشم اینکه مهم آینده شغلیه برین دنبال علاقه تون موفق باشید❤️