2789
عنوان

شروع کنکور

285 بازدید | 14 پست

سلام دوستان 

من برا 404 میرم، دوستانی که تجربه دارند، اگه از 20 روز پایانی شهریور شروع کنم بخونم دیره؟ یعنی تابستون رو از دست دادم آخه میگن دوران طلایی هست، احساس نا امیدی میکنم بقیه همه جلو هستن، من به خاطر افسردگی واضطراب و مشکلات شخصی حالم بد میشد نمی تونستم زودتر شروع کنم 😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

به خودت بستگی داره 

هر کی این سوال رو بکنه بخودش باور نداره و تازه استارت رو های عقب میندازه

متعهد به همسرم و عاشق پسرم😚 تیکر‌ کنکور فرهنگیان 404🩷🌱سال دیگه یه دانشجو معلم مستقل؛ یه مادر نمونه و همسر باسیاستم!... قدمامُ بر اساس دو تا حرف تنظیم میکنم:۱. تا آخرِ ج‍ُک رو بگو ( حتی اگه لکنت زبون داری )۲. تو لحظه دارچین ناامید نشو!...#مجتبی_شکوری
تجربی

منم تجربیم و ورودی دوازدهم تازه شروع کردم اولش خیلی استرس داشتم الانم دارم ولی وقتی شروع کنی ترسات کمرنگ تر میشن دیروز که نتایج اومد دوستم که شرایطش سال کنکورش بدتر از من بود رتبش شده ۱۲۰۰ منظورم  اینکه از الان با فکر کردن به آینده به خودت استرس نده

هزاران نفر قبل از تو تونستن که هندل کنن این شرایط رو و تو هم میتونی زمان خوبی هم داری

پس استرس نگیر و مطمئن باش از پسش بر میای💕

من فقط ۶ماه بگی نگی خوندم اینم‌ نتیجه روزانه مجاز شدم🥰

رتبه‌ت چند شد گلی؟ 

من یه ماه بگی نگی خوندم 😂 

متعهد به همسرم و عاشق پسرم😚 تیکر‌ کنکور فرهنگیان 404🩷🌱سال دیگه یه دانشجو معلم مستقل؛ یه مادر نمونه و همسر باسیاستم!... قدمامُ بر اساس دو تا حرف تنظیم میکنم:۱. تا آخرِ ج‍ُک رو بگو ( حتی اگه لکنت زبون داری )۲. تو لحظه دارچین ناامید نشو!...#مجتبی_شکوری