2777
2789
عنوان

نامزد خسییس

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 25 پست
رک و راست بهش بگو من از خسیس بودن بدم میاد ببین چی میگه

گفت من دستم نمک نداره من خسیس نیستم از اسراف و بریز بپاشم خوشم نمیاد حالا من خودم یه ادم لارجیم دلم میخواد ب تیپم برسم بدوروز دیگ کارتشو بگیرم همه رو کوفتم کنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گفت من دستم نمک نداره من خسیس نیستم از اسراف و بریز بپاشم خوشم نمیاد حالا من خودم یه ادم لارجیم دلم ...

باز دقت کن به کاراش ببین واقعا خسیس یا نه اگه هست بدون تا اخر عمرت بدبخت میشی و همین الان تموم کن باهاش جدی حرفبزن 

میترسم بعدا سوتِغذیع بگیرم توکف همه چی بمونم چقدربدم میاداز ادم بخیل

خسیس نیست ولی دست و دلبازم به حساب نمیاد

در مورد غذا تعارف نداشته باش. راحت بگو من با این مقدار سسیر نمیشم. غذا که تعارف بردار نیست. شاید یه تصوری از چند تا خانم کم غذا تو ذهنشه فکر میکنم شما هم همونجوری

ولی حالا نصف ساندویچ نه، ولی چند تا ساندویچ خوردن هم عجیبه ها!! اضافه وزن نداری؟

قبل از رفتن بیرون بگو شام می ریم؟؟  آخه من خیلی گشنمه!  

ببین شوهرمن خیلی خسیسه الا تو خوردن!  درسته غدای بیرون نمی گیره  اما تو مواد عذایی و میوه لارجه!  گرسنه نمی مونیم.  

اما بعضی خسیسی پنهان دارند مثلا طلا زیاد می خره چون می دونه طلا هست و خرج نمیشه.  اما لباس نمیخره چون می دونه مصرفی است و نیست میشه.  

خونه بزرگ میخره چون می دونه سرمایه خودش است اما برای مسافرت خسیس است چون فکرمیکنه هدر دادن پول است. 

دقت کن کن ببین چقدر درآمد داره؟  خسیس پنهان هست!  

اصطلاح خسیس پنهان رو من خودم کشف کردم😊 به مشاور بگی میگه هانننن😳😳🙄🙄🙄🙄

راستی ی شب ساندویچ سرد گرفت اخه ساندویجم سیرنمیشی باهاش باید دوسه تا بخوری گرفتت نصفش کرد انقدر بدم ...

خب عزیزم همون موقع میگفتی ناراحت شدی یا علت این کارشو میپرسیدی یه موقع باید با ملایمت حرفاتو بزنی تا بعدا دلخوری یا تنش پیش نیاد

مناسبت هارو مجبور شده

به خساست میزده

یه حرکتی برن

پلن بچین از طرفای ظهر برین بیرون قدم بزنید جایی برید

ببین غذا میبره بخوری

خودت هیچی نگو

ببین میگه گشنته غذات چی میشه

تا شام تحمل کن بمون باهاش

ببین برای شام هم تعارفی نمیزنه

اگر نه

بدون دیگ ماجرا رو

اینسری هم رفتی رستوران