2777
2789
عنوان

نامزد خسییس

349 بازدید | 25 پست

بچهامن الان ۱ سالع ونیم نامزدی هستم نامزد یجوریه مثلا وقتی ۱ پرس غذا میخره شریکی بخوریم میگه من رژیمم توام ک نمیخوری اخه توازکجا میدونی من نمیخورم یاتاحالا برام شارژ نفرستاده مردم چقدر از دوس پسراشون ایفونوهزینه ناخنوفلان میگیرن بمن میگ صدبارمن خرج کردم یبارم توبکن تولدم فقط برام یه پلاک زنجیر۴ تومنی گرفت خوب بود سنگ تموم گزاشت ولنتاینم دوتومن دادبهم موندم نمیدونم خسیسع یانه میگ من با برنامه خرج میکنم هان راستی روز دخترم بهم باکس داد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گفتم ک نامزد

ببین گفتم بالا خسیس نیست چون حداقل کادو برا چند تا مناسبت خریده ولخرجم نیست چون بنظرم باید حساب شده خرج کنه  ک دستش جلو اینو و اون دراز نشه

وضعیت اقتصادی تو کشورمون با ثبات نیست پ بهش حق بده

به نظرم اقتصادی بیشتر تا خسیس اگه خسیس بود ۴ میلیون خرج نمیکرد بعدشم داره از هزینه های اضافی جلوگیر ...

برام تولدگرفت کیک و میوه و پفک و این چیزا شام و تدارک دیدخلاصه

ببین گفتم بالا خسیس نیست چون حداقل کادو برا چند تا مناسبت خریده ولخرجم نیست چون بنظرم باید حساب شده ...

راستی ی شب ساندویچ سرد گرفت اخه ساندویجم سیرنمیشی باهاش باید دوسه تا بخوری گرفتت نصفش کرد انقدر بدم میاد 

به نظرم اقتصادی بیشتر تا خسیس اگه خسیس بود ۴ میلیون خرج نمیکرد بعدشم داره از هزینه های اضافی جلوگیر ...

میترسم بعدا سوتِغذیع بگیرم توکف همه چی بمونم چقدربدم میاداز ادم بخیل