2777
2789
عزیزم مراحل طلاق خیلی سخته ؟من می خوام اول توقیف اموال کنم و مهریمو اجرا بذارم از کجا باید شروع کنم ...

میری از دادگاه نامه میگیری میری داره و هر اسنادی به اسمش باشه رو بهت اعلام میکنن و برگه میدن بعد توقیف میزنی ،از من همه جیزو اسم مادرش زده بود نشد توقیف کنم فقط دارم مهریه میگیرم و ازدواج هم کردم ایکاش نمیکردم

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا ازدواج اول من هم مث شما بود جوریکه گفتن میری برنگرد دیگه منم گفتم برنمیگردم و خوشبخت میشم باعش ...

ای وای من 

خیلی بده...واقعا کاش همه جوونا تو مسئله ازدواج ب حرف خانواده گوش بدن...ولی متاسفانه حتما باید تجربه کنیم سرمون بخوره ب سنگ بعددددهعیییی

من تو دوران عقدم..واقعا نمیدونم باید چیکار کنم همسرم چندین ماهه انحراف بد جنسی داره..خیلی بد چندین ب ...

اگه انحرافش جوریه که بهت آسیب نمیزنه یه فرصتی بده و باهم برین س..س تراپ

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹
میری از دادگاه نامه میگیری میری داره و هر اسنادی به اسمش باشه رو بهت اعلام میکنن و برگه میدن بعد توق ...

شوهر من فقط یه خونه و یه ماشین داره ویکم پول توی حسابشه . اینارو میتونم توقیف کنم ؟

شوهر من فقط یه خونه و یه ماشین داره ویکم پول توی حسابشه . اینارو میتونم توقیف کنم ؟

نه خونه ماشینشو نمیتونی توقیف کنی چون فقط از هرکدوم یدونه داره

پس خاک توسرم .مهریم ۲۱۴ تا سکه هست برام قسطی میکنن ؟

اره اعسار میکنن،شغلش چیه

توی شرکت دامداران کار میکنه حقوقش نهایت ۲۵ تومنه .چجوری قسط بندی میکنن ؟

یک سوم حقوقشو برا مهریت در نظر بگیر یعنی ماهی حدود هشت و سیصد.البته گردش حسابش اگه بالا باشه ماه های موعذ رو کم میکنن.

مثلا الان اگه سکه چهل میلیون باشه ،هر پنج ماه یک سکه

یک سوم حقوقشو برا مهریت در نظر بگیر یعنی ماهی حدود هشت و سیصد.البته گردش حسابش اگه بالا باشه ماه های ...

چه قانون مضخرفی داریم .به خدا این خونه که خریده بابام بهش پول داد تا خرید .حالا من باید حقمو قسطی بگیرم

یکماه دیگه جدا میشم،دوساله خونه پدرم هستم. علت طلاق ناتوانی جنسی و عدم نعوظ،و قهر کردنای مکرر ایشون بود،البته ترامادولم میخورد‌‌. ولی خب خصوصیات خوبم زیاااد داشت

خستم، خیلی خسته