2777
2789
سخت بود عملش؟ وزنتون چقد بود؟ هزینه اش چقد شد؟ واینکه پوستتون شل و آویزون نشد عشقم؟؟؟

نه اصلا سخت نیست . وزنم صد کیلو بود بعداز چهار ماه شدم ۷۰. هزینه حدود ۵۰میلیون .پوست شل و افتاده شده ولی کم اگه مرتب آب بخوری و ورزش کنی که عالییی میشه

امیدم به خداهست همیشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشالله بهترین نتیجه رو ببینی گلم واسه منم دعا کن

ممنون عزیزم‌انشاءالله چشم حتما ولی اگه تایم‌خالی داری ورزش بهترین راهه اگه از عمل میترسی من ورزش میکنم ولی نه اونجوری که دلم‌بخواد چون وقت نمیکنم 

💙هوتنِ من 👈🏻هوژینِ من❤.                                
نه اصلا سخت نیست . وزنم صد کیلو بود بعداز چهار ماه شدم ۷۰. هزینه حدود ۵۰میلیون .پوست شل و افتاده شده ...

چه خوبه که راضی هستی من وزنم الان فک کنم ۸۵شده باشه ولی خب میتونم با رژیم و ورزش کمش کنم ولی اصلا وقت نمیکنم مثلا روز درمیان ورزش میکنم ولی دلم میخواد روزی ۲بار ورزش کنم

💙هوتنِ من 👈🏻هوژینِ من❤.                                
چه خوبه که راضی هستی من وزنم الان فک کنم ۸۵شده باشه ولی خب میتونم با رژیم و ورزش کمش کنم ولی اصلا وق ...

خوبه که ارادشو دارین خداروشکر, منم امروز وزن کردم 81 بودم ولی اصلا اراده ورزش اینام ندارم  

روزای خوب منم میاد
خوبه که ارادشو دارین خداروشکر, منم امروز وزن کردم 81 بودم ولی اصلا اراده ورزش اینام ندارم

خداروشکر اراده ام خیلی قوی شده البته بعد از اینکه همسر خواهرم دید منو🤣🤣🤣

وقت انچنانی ندارم پیاده روی نمیتونم برم وسایل ورزشی ام ندارم توی خونه 

یه اپلیکیشن ورزشی داخل گوشیم نصب کردم خیلی خوبه واسه منکه وقت باشگاه ندارم 

شماهم سعی کن میتونی انشاءالله به روزی فکر کن که رفتی جلوی اینه و واسه خودت بوس میفرستی😍که ازقبلم عالیتری

💙هوتنِ من 👈🏻هوژینِ من❤.                                
چشم عزیزم اخه خودم آمپول ویکتوزا و ملیتاید گرفتم استفاده میکنم خوبه با ورزش و رژیم وزن کم میکنم ولی ...

سلام عزیزم میشه بگی ملیتاید بهتره یا ویکتوزا من پارسال تو دوماه با ملیتاید ۱۵کیلو کم کردم 

الان قیمتش چقدر شده بابیمه و بدون بیمه 

ویکتوزا چنده؟

ممنون میشم جواب بدین

سلام عزیزم میشه بگی ملیتاید بهتره یا ویکتوزا من پارسال تو دوماه با ملیتاید ۱۵کیلو کم کردم الان قیمتش ...

سلام عزیزم 

با ملیتاید ۵کیلو اضافه وزن داشتم🤣🤣🤣 

بنظرم ویکتوزا خیلی خوب بود در کنارش ورزش و رژیم داشتم توی یک ماه و نیم ۹کیلو کم کردم 

ملیتاید گرفتم ۱تومن 

ویکتوزا ۲تومن 

با بیمه ام حساب نمیشن باید آزاد تهیه کنی 

ولی اینکه با ملیتاید توی دوماه ۱۵کیلو کم کردیم عالیه فقط ورزش و رژیمم داشتین یانه؟؟؟منکه استفاده کردم کلی فحش فامیلمون دادم که برام آورده بود گفتم همش آبه اصلا تاثیر نداشت 

💙هوتنِ من 👈🏻هوژینِ من❤.                                
سلام عزیزم با ملیتاید ۵کیلو اضافه وزن داشتم🤣🤣🤣 بنظرم ویکتوزا خیلی خوب بود در کنارش ورزش و رژیم دا ...

سلام ممنون که جواب دادین بله من ورزش سنگین داشتم و رژیم اصلا شیرینی مصرف نداشتم الان توکل به خدا دوروزه ماسیزا همون شرکت ملیتاید زده شروع کردم با ورزش و رژیم ۲کیلو کم کردم تعجبه برام

سلام ممنون که جواب دادین بله من ورزش سنگین داشتم و رژیم اصلا شیرینی مصرف نداشتم الان توکل به خدا دور ...

یعنی توی دو روز ۲کیلو کاهش وزن 

اینکه عالیه 

عزیزم میشه عکس آمپولتو بذاری و قیمتشم بگی و اینکه حالتو بد نکرد مثلا حالت تهوع اینا نداشتی

💙هوتنِ من 👈🏻هوژینِ من❤.