2777
2789
جواب دادن لایکم کن عشقم

چشم عزیزم 

اخه خودم آمپول ویکتوزا و ملیتاید گرفتم استفاده میکنم خوبه با ورزش و رژیم وزن کم میکنم 

ولی تا آمپول قطع میکنم اشتهای کاذبم برمیگرده😭 نمیدونم چیکار کنم

💙هوتنِ من 👈🏻هوژینِ من❤.                                

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والله من راحت شدم از پرخوری و چاقی 😁

چجوری عزیزم؟؟ من دیگه از خودم،اشتهای کاذبم ،قیافه،هیکلم…..خلاصه همه چیم متنفرم🥲

💙هوتنِ من 👈🏻هوژینِ من❤.                                
عوارض اینا نداره؟ خودتون گرفتین یا دکتر تجویز کرد؟؟

تجویز دکتر،عوارض نداره ولی اشتهارو حسابی کم میکنه ولی حیف تا ول میکنم ۴روز بعدش دوباره اشتهام ‌برمیگرده فقط ازم ازمایش تیرویید گرفت که نداشتم 

گوگل بزن بهتر میفهمی

💙هوتنِ من 👈🏻هوژینِ من❤.                                
چجوری عزیزم؟؟ من دیگه از خودم،اشتهای کاذبم ،قیافه،هیکلم…..خلاصه همه چیم متنفرم🥲

منم قد و وزنم نزدیک به شماست وخیلی دلم میخاد لاغربشم ولی اصلا نمیتونم یعنی استعداد چاقیم 100 لاغریم 0   

روزای خوب منم میاد
عمل بای پس انجام دادم

بای پس معده یا روده 

اخه میگن عمل بای پس‌ چندوقت خوبه بعد دوباره برمیگردی به قبل

💙هوتنِ من 👈🏻هوژینِ من❤.                                
بای پس معده یا روده اخه میگن عمل بای پس‌ چندوقت خوبه بعد دوباره برمیگردی به قبل

راه روده رو انحراف میکنن نه اتفاقا بای پس از اسلیو بهتره بازگشت دیرتری داره البته اگه رعایت نکنی

من چون دیابت داشتم بای پس انجام دادم الان دیابتمم تموم شده لاغر شدم عالییییییه

امیدم به خداهست همیشه
منم قد و وزنم نزدیک به شماست وخیلی دلم میخاد لاغربشم ولی اصلا نمیتونم یعنی استعداد چاقیم 100 لاغریم ...

من استعداد چاقیم هزارررررره 

با وجود بارداری و اینچیزارو بدترم شدم ماه پیش شوهرخواهرم بعد چندماه دیدم رفته به ابجیم گفته وای کدوسبز چرا اینشکلی شده قبلا حامله بود هیچی الان که زایمان کرده از زمان حاملگیم چاقتره حرفش مثل جرقه بود برام وگرنه اصلا واسه لاغری تلاش انچنانی نداشتم الان خیلی رعایت میکن ورزش و رژیم و دمنوش و آمپول شاید باور نکنی ولی میترسم برم وزن کشی میترسم اینهمه تلاشم نتیجه نداده باشه اونوقت روحیه ام داغون بشه

💙هوتنِ من 👈🏻هوژینِ من❤.                                
راه روده رو انحراف میکنن نه اتفاقا بای پس از اسلیو بهتره بازگشت دیرتری داره البته اگه رعایت نکنیمن چ ...

خیلی خوبه که نتیجه دلخواهتو داشت همسرم یکم تحقیق کرد گفت هم اسلیو و بای پس عوارض دارن و بازگشت 

هرکاری کردم راضی به عمل نشد گفت به بدنت رحم کن بارژیم میتونی لاغر کنی چرا بری زیر تیغ خب اونکه نمیفهمه من چه حسی دارم نسبت به خودم🥲

💙هوتنِ من 👈🏻هوژینِ من❤.                                
راه روده رو انحراف میکنن نه اتفاقا بای پس از اسلیو بهتره بازگشت دیرتری داره البته اگه رعایت نکنیمن چ ...

سخت بود عملش؟ وزنتون چقد بود؟ هزینه اش چقد شد؟ واینکه پوستتون شل و آویزون نشد عشقم؟؟؟

روزای خوب منم میاد