2777
2789
عنوان

اولین روز کاری

100 بازدید | 12 پست

اولین روزی بود که رستوران رفتم واسه کار

شامی که همکارا درست کردن رو نخوردم چون بهم نمیساخت متحویاتش 

گفتم نمیخورم غذا گفتن واست پیتزا درست میکنیم خواستم حساب کنم مثل مشتری ها نزاشتن گفتن شامته حساب چی و این حرفا

رئیسمون نبود و نفهمید ماجرایه غذارو

الان میگم نکنه باید اطلاع میدادم نگه روز اول اومد غذا قایمکی خورد چیزی نگفت منو حساب نکرد چیکارکنم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه بابا وعده غذای پرسنل با خود کارفرماس 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

فقط یک روز در هفته از غذایه مجموعه میخورن پرسنلا بقیه شبا مثل امشب درست میکنن حاضری

چه صاحب کار خسیسی 

خب اونی که دیشب خوردی نهایت میشه همون سهمیه یه شبت 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

پس هیچی بهش نمیگم به رو خودم نمیارم مرسی

عاره بابا وظیفه شونه غذا رو بدن 

خوشت نیومد از غذا بگو خوشم نمیاد هی نگو حساب کنم پروو بشه از الان

عاره بابا وظیفه شونه غذا رو بدن خوشت نیومد از غذا بگو خوشم نمیاد هی نگو حساب کنم پروو بشه از الان

دمت گرم خواهر

موضوع صندلی روم بگم از قبل شکسته بود میترسم پا من نوشته شه بهش جوری برسونن انگار من شکستم

دمت گرم خواهرموضوع صندلی روم بگم از قبل شکسته بود میترسم پا من نوشته شه بهش جوری برسونن انگار من شکس ...

خواستی بگی 

مثلا به شوخی بگو روز اول کاری صندلی شکسته رو بهم دادید یا صندلی شکسته نصیبم شد 

یه حوری بگو که هم کسی نندازه گردن تو هم نگه از روز اول داره چغولی میکنه