2777
2789
عنوان

خاستگار سنتی

175 بازدید | 18 پست

خانوما من امسال میرم دانشگاه

خاستگاری دارم ک پسر نجیبی هست کارداره

ولی خونه و ماشین نداره اما موتور داره با ۱۰۰ملیون پس انداز

بنظرتون خوبه یا ن

تقریبا در یک سطحیم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب مگ قراره تاابد اینجوری بمونه؟

عزیزم قیمت خونه تو شهرستانشم بالای 2میلیارده یه ماشین پرایدم بخواد بگیره 300تومنه .. تازع همون حقوق مثلا 10/15تومنشم کلی قراره قسط بده خرج خونه بده چی میمونه تهش که پیشرفت کنه؟ یه عقد ساده بخواد بگیره همون 50تومن حدااقلشه یه سرویس بخواد بگیره اونم چقد قیمتشه .. این زندگی نیست بمون درستو بخون خودتو بکش بالا خواستگار لول بالا برات بیاد .. بازم خودت میدونی ولی زندگی اینمدلی تو این جامعه جهنمه

بالاخره شد ♥️

عزیزم قیمت خونه تو شهرستانشم بالای 2میلیارده یه ماشین پرایدم بخواد بگیره 300تومنه .. تازع همون حقوق ...

بابای شما چندسالگی به خونه رسیده شما ک وکیل هستی خونه خریدی؟ملت خونه داشته باشن کسخلن زن بگیرن ایا؟؟

بابای شما چندسالگی به خونه رسیده شما ک وکیل هستی خونه خریدی؟ملت خونه داشته باشن کسخلن زن بگیرن ایا؟؟

اون زمان و این زمان فرق میکرد .. اگه 10سال پیش بود میگفتیم چه اشکالی داره تورم نیست میشه پیشرفت کرد و بقیه که ازدواج میکردن تو 2/3سال خونه میخریدن ولی الان دلار 50تومنه با حقوق 15میشه خرید ؟ 

من خودم از 17سالگیم با اینکه دخترم کار کردم ماشین و زمین دارم تازه کنارش درسم خوندم به نظرم هر چی ارزشمند تر خودتو نگاه کنی بالاتر میری اتفاقا یه مرد ایده ال شرایط و مهیا میکنه که شما راحت تر زندگی کنین نه این مدلی با صفر بیاد جلو پیشرفتم کنین مگر اینکه شماام پابه پاش کار کنین شاید بشه انشالله هر چی صلاحه 

بالاخره شد ♥️