2777
2789
عنوان

آخ که دلم شکست چقدر محکم شکست😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 564 بازدید | 33 پست
یک سال همسایگی با معشوقشو بعداز خیانتش تحمل کردم الان عوض تشکر شدم آدم بده..جوری دلم شکست که خدا هم ...

چرااااا؟؟؟؟ از قبل همسایه بودین؟؟؟☹️☹️☹️☹️

چرا اینجوری گفت بهت ؟؟؟؟😪😪😪😪🤔🤔🤔🫨🫨🫨

خب نور چشم هرکسی خانوادشه اینکه حرف بدی نیس نباید ناراحت شی حتی اگ ناراحت شدی ضعف نشون نده ک‌فک‌کنه ...

ناراحتی من اینه که تمام زحمت این زندگی روی دوش دوتامون بوده ..الان سر هر مسئله ایی باباش شده تصمیم گیرنده و من هیچم ....یادش رفته من زنشم ..یادش رفته چقدر براش خوب بودم ..گفتم بی صفت خانوادتم الان منو قبول دارن میدونن من پابه پات زحمت کشیدم تو چرا فراموش کردی

خدابرای هرکسی اونقدر وجود داره که اون به خداایمان داره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیانتش در چه حد بود ؟

در حد چت  ...اما میگفت قصد داشتم صیغه اش کنم واسه همون آورده بودش نزدیک خودمون ..که راحت باشه

چرااااا؟؟؟؟ از قبل همسایه بودین؟؟؟☹️☹️☹️☹️چرا اینجوری گفت بهت ؟؟؟؟😪😪😪😪🤔🤔🤔🫨🫨🫨

چون مریضه ...میخواد این زندگی رو نابود کنه...

حیف بچه دارم وگرنه هم خودش و خانوادشو نابود میکردم آدمهای بی لیاقت

چه آدم لاشی حالا اون زنه نزدیک خونتونه یا رفت ؟؟

رفت ...

شوهرم هنوز میگه اون نجیب بود ...

و من شدم آدم بده😭😢😢😭😭

من از اینکه شوهرم بره بالا بیزارم هیچوقتم واسش دل نمیسوزونم

خوب کاری میکنی ...خدا خر رو شناخت بهش شاخ نداد...

من شاخ دادم بهش خودمو زخمی کرد ...

رفت ...شوهرم هنوز میگه اون نجیب بود ...و من شدم آدم بده😭😢😢😭😭

ببخشید شوهرت خیلی آدم بیخود و عوضییه که جلو تو همچین حرفی میزنه اون معذرت خواستنش تو  سرش بخوره بگو گند کاریتو چشم پوشی کردم که الان هار بشی 

میدونم خدا جای حق نشسته ...میدونم حق منو میگیره زود هم میگیره ..اما من خیلی خستم دیگه توانی برام نمونده تا بچه هامو بزرگ کنم

آخ بحث یه چیز دیگه بود به جای اینکه قانعم کنه ..بحث رو کشوند به گذشته ها و منو کرد آدم بده که جواب ن ...

ب قول معروف توی دعوا ک نقل و نبات پخش نمیکنن

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸
ببخشید شوهرت خیلی آدم بیخود و عوضییه که جلو تو همچین حرفی میزنه اون معذرت خواستنش تو سرش بخوره بگو ...

دقیقا...اوایل فکر میکردم داره از زنه دفاع میکنه که من عاصی نشم و بیرونش نکنم ...میگفت خودم مقصر بودم اون خوب بوده من به زور باهاش وارد رابطه شدم ...جالبه که زنه اینکارس و همه میدونن...

الان پرسیدم الان که اون رفته منم خطری براش ندارم بازم اونو مقصر نمیدونی گفت نه ...اون بیگناه بوده زن خوبی بوده 

ب قول معروف توی دعوا ک نقل و نبات پخش نمیکنن

ای بابا ..چرا باید کار به دعوا برسه؟

مگه بچس؟چرا کنترل نداره روی حرفهاش؟