2777
2789
عنوان

کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 1483 بازدید | 122 پست
:)دیره خیلی امبه چیزی هست در زندگی من که کاش نبوداونوقت میتونستم باهات موافق باشم...هعی

🥲منم مثل خودت ناراحتم نمیدونم چی هست ولی خدای ماهم بزرگه💔

همه جای ایران سرای من است💚🦁❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم دنیا تموم نشدهشکست نقطه ی آغاز موفقیتهگریه هاتو بکن آروم شدی دیگه با امید به فردا یا علی بگو و ...

قصدم همینه 

حقمو پس میگیرم نمیذارم اینطوری بمونه

شمام دعا کنید واسمون 

[کاربری دوم]زن‌های خاورمیانه از هرچه خالی باشند در سه چیز غنی‌اند؛چشم‌های زیبا، غم‌های همیشگی و شجاعت ناگزیر.🤍

الان مثلا اگه این وامونده ها نبودن من حداقل ۷۰۰۰ میشدم باز مامانم به سال بعدم امیدوار بود الان میگه ...

شما چند شدی؟

وااای من با اینکه یک سالی ک موندم پشت هیچی نخوندم اما بازم ب پشت کنکور فکر میکنم نفسم تنگ میشه

🥲منم مثل خودت ناراحتم نمیدونم چی هست ولی خدای ماهم بزرگه💔

خدا که خیلی

امیدارم حواسش بهمون باشه:)

نشناختی؟همون لیدی سابقم:>مگر در کنار زمزم وحشت از روز تشنگی،خود عطشی بی علاج نیست!🐳🪸
راستی پروفایلت هم دوست دارم مال تو جنی هست ولی مال من رزي هست

پس بلینکیییی؟واییی ای جونم 

نشناختی؟همون لیدی سابقم:>مگر در کنار زمزم وحشت از روز تشنگی،خود عطشی بی علاج نیست!🐳🪸