2777
2789
عنوان

کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 1483 بازدید | 122 پست
🙂وقتی تهش بیکاری چرا باید بری دانشگاه ببین طرف دیدم مهندسی نفت دانشگاه شیراز دکتراشو داره بیکاره 🙂 ...

هرکسی یه دردی داره

نشناختی؟همون لیدی سابقم:>مگر در کنار زمزم وحشت از روز تشنگی،خود عطشی بی علاج نیست!🐳🪸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من کنکوری نیستم ولی یه پست تو اینستا دیدم حقیقت داره؟میگفت کنکوری های پارسال اومدن دوباره ثبت نام کر ...

اره داره 

چی بگیم به کی بگیم

صدامونو نمیشنون چندین بار کارزار امضا کردیم تهرانیا رفتن اعتراض ولی هیچی به هیچی

چون پر سودع واسه خودشون

روح و روان مام که هیچی مهم نیست اصن

[کاربری دوم]زن‌های خاورمیانه از هرچه خالی باشند در سه چیز غنی‌اند؛چشم‌های زیبا، غم‌های همیشگی و شجاعت ناگزیر.🤍

من کنکوری نیستم ولی یه پست تو اینستا دیدم حقیقت داره؟میگفت کنکوری های پارسال اومدن دوباره ثبت نام کر ...

حقیقت داره، از قبل هم اعلام کرده بودند تراز هر کنکور تا دو سال اعتبار داره، کنکوری های امسالم میتونن برا سال آینده همین کار و بکنند 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
یعنی بی عدالتی در حق دانش آموزان ۱۴۰۳ چون پارسال تراز و رتبه بهتری داشتن

خب من پارسال ۱۹ هزار شدم امسال ۱۳ هزار دیگه مجبورم با همین امسالی انتخاب رشته کنم🥲 شما چیکار میکنی

سهمیه ایا چی اونارو کجای دلم بذارم

فکر نیکنی وقتی نصف فک فامیل خودشون سهمیه ای هستن میان برش میدارن؟

ساده ای خواهر سادههه

:)من فعلا فقط همین میخوام فعلا بیان این کوفتی بردارن

بخدا اون دوره بهتر بود

نشناختی؟همون لیدی سابقم:>مگر در کنار زمزم وحشت از روز تشنگی،خود عطشی بی علاج نیست!🐳🪸
کاش شرط معدل بردارن و این عمومیا برگردن به کنکور

آره منم میگم اونجوری بهتر بود 

الان با پایین شدن تراز معدل انگار عملا شانس به دست آوردن رتبه خوب برا سال بعد هم از بین می‌ره 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
:))واقعا نمیدونم چی بگمخودمم اینقدر حالم بده بزور دارم تایپ میکنم

من گریم نمیاد دیگه بی حس شدم

فقط خوابم نمیبره 

[کاربری دوم]زن‌های خاورمیانه از هرچه خالی باشند در سه چیز غنی‌اند؛چشم‌های زیبا، غم‌های همیشگی و شجاعت ناگزیر.🤍

من گریم نمیاد دیگه بی حس شدمفقط خوابم نمیبره

:)نمیخوام بچگونه حرف بزنم

ولی کاش خدا همشون بکشه اه

ریدن به اعصاب یه ملت 

ولی ما زحمت کشیده بودیم... انقد حالم بده که دیگه حتی گریمم نمیاد فقط سکوت کردم یه جا نشستم.

من سرم داره منفجر میشه رگای سرم درد میکنن

خون دماغم شدم تازه🥲