2777
2789
عنوان

کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 1483 بازدید | 122 پست
متنفرم از همشون حقمو خوردن بخدا نمیبخشم

کاش شرط معدل بردارن و این عمومیا برگردن به کنکور 

نشناختی؟همون لیدی سابقم:>مگر در کنار زمزم وحشت از روز تشنگی،خود عطشی بی علاج نیست!🐳🪸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کنکوری نیستم ولی یه پست تو اینستا دیدم حقیقت داره؟

میگفت کنکوری های پارسال اومدن دوباره ثبت نام کردن برای کنکور ۴۰۳

و رتبه کنکور پارسالشون و سیو کردن

تو این کنکور حتی اگ هیچی هم نزده باشن رتبه پارسالشون سیو بود و از خیلی ها تونستن جلو بیوفتن

حقیقت دارهههههه؟؟؟؟؟

اگ حقیقت داره ک خاااااک

چرا اعتراض نکردید،؟؟؟؟؟

بخدا دیگه بدتر از من نیستی ۲۲ هزار شدم

دولتی مجاز شدی؟اگه آره که ...بقیش خودت بفهم

نشناختی؟همون لیدی سابقم:>مگر در کنار زمزم وحشت از روز تشنگی،خود عطشی بی علاج نیست!🐳🪸
:)امشب خیلی ناراحتم هرکاری میکنم نمیتونم گریه کنم مامانم داشت گریه میکرد

فقط باید اعت*راض کنیم فایده نداره

من کنکوری نیستم ولی یه پست تو اینستا دیدم حقیقت داره؟میگفت کنکوری های پارسال اومدن دوباره ثبت نام کر ...

اره متاسفانه نصفشون قبول شدن 

۲۰ یا ۳۰ هزار نفر ذخیره کرده بودن...

همه جای ایران سرای من است💚🦁❤️
من کنکوری نیستم ولی یه پست تو اینستا دیدم حقیقت داره؟میگفت کنکوری های پارسال اومدن دوباره ثبت نام کر ...

والا نمیدونم

من اصلا تازه فهمیدم این موضوع رو

دولتی مجاز شدی؟اگه آره که ...بقیش خودت بفهم

🙂وقتی تهش بیکاری چرا باید بری دانشگاه ببین طرف دیدم مهندسی نفت دانشگاه شیراز دکتراشو داره بیکاره 🙂💔

همه جای ایران سرای من است💚🦁❤️

حق دارید ناراحت باشید 

استرس و اعصاب خوردی 

الهی خدا براتون بهترینها رو رقم بزنه و دلتون شاد بشه 

چی بگم والا، تازه کنکور ۴۰۴ که تاثیر معدل ۶۰ درصد هست شنیدم اثر معدل پایه یازدهم ۲۰ درصده، یعنی کسی که امسال پشت کنکور بمونه و اون همه درس یازدهم رو برا ایجاد سابقه تحصیلی امتحان نهایی بده فقط برا ۲۰ درصد و ۴۰ درصد تراز نمرات دوازدهم هست 

کاش حداقل ۳۰ درصد ۳۰ درصد میکردند که ارزش اون همه وقت گذاشتن برا امتحان پایه یازدهم رو داشته باشه

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
و منیی ک قلبم بد تیر میکشه اصلا نمیتونم صاف شمساابقع حمله قلبی هم دارم فک کنم اخرامه :))

:))واقعا نمیدونم چی بگم

خودمم اینقدر حالم بده بزور دارم تایپ میکنم

سهمیه ایا چی 

اونارو کجای دلم بذارم 

[کاربری دوم]زن‌های خاورمیانه از هرچه خالی باشند در سه چیز غنی‌اند؛چشم‌های زیبا، غم‌های همیشگی و شجاعت ناگزیر.🤍