علیs4 مدیر استارتر عضویت: 1403/05/24 تعداد پست: 893 عنوان دلم تنگه🖤🦭🌻 203 بازدید | 8 پست https://uupload.ir/view/majid_razavi_-_delam_tange_(320)_(1)_2430.mp3/🌻🌻🌻🌻نه میشه ازت رد شمنه فرصت برگشت هستنه میشه جلو رفتشنه میشه عقب برگشتتو اونور دیناییچقدر فاصلس تا توچقد تو سرم راحتازت خاطرس تا صبحدلم تنگه دلم تنگهکسی جز تو نمیفهمهکه این دنیا برای منبدون تو چه بی رحمه به سرنوشت بگویید:اسباب بازیهایهایش بی جان نیستند آدمن میشکنن آرومتر💔🦭🌻 1403/06/10 | 01:59 6 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ثودک عضویت: 1401/02/16 تعداد پست: 36559 چطوری لینک سیاه میذارید؟ببخشید وسط تاپیک عاشقانه تون این سوال رو میپرسم؟ uupload.ir/view/inshot_۲۰۲۵۱۲۱۲_۱۶۱۲۴۷۵۲۰_eqf0.mp4/
آیدای_شاملووو عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 18816 بدتریننن درد دنیا همین دلتنگی💔انگار میخوای بمیری ولی نمیمیری چرا نمیفهمین؟کاربری دست ۲نفره خب؟ یکیشون درس میخونه یکیشون فااال میگیره
علیs4 مدیر استارتر عضویت: 1403/05/24 تعداد پست: 893 چطوری لینک سیاه میذارید؟ببخشید وسط تاپیک عاشقانه تون این سوال رو میپرسم؟ لینک رو کپی کن همینجا ابیه اولش از رو لینک ابی یه کپی بگیر پاک کن دوباره پست کن سیاه میشه به سرنوشت بگویید:اسباب بازیهایهایش بی جان نیستند آدمن میشکنن آرومتر💔🦭🌻
علیs4 مدیر استارتر عضویت: 1403/05/24 تعداد پست: 893 بدتریننن درد دنیا همین دلتنگی💔انگار میخوای بمیری ولی نمیمیری اره .هر کاری میکنی خودتو به در و دیوار میکوبی که ازاد شی ولی نمیشه اخرش خسته و درمونده می افتی زمین به سرنوشت بگویید:اسباب بازیهایهایش بی جان نیستند آدمن میشکنن آرومتر💔🦭🌻
ثودک عضویت: 1401/02/16 تعداد پست: 36559 لینک رو کپی کن همینجا ابیه اولش از رو لینک ابی یه کپی بگیر پاک کن دوباره پست کن سیاه میشه نفهمیدمولی تلاش میکنم که بفهمم ممنونم ازتون uupload.ir/view/inshot_۲۰۲۵۱۲۱۲_۱۶۱۲۴۷۵۲۰_eqf0.mp4/
علیs4 مدیر استارتر عضویت: 1403/05/24 تعداد پست: 893 نفهمیدمولی تلاش میکنم که بفهمم ممنونم ازتون وقتی لینک رو کپی میکنی ابیه خو از عمین لینک ابی یه کپی بگیر بعد لینک ابی رو پاک کن پست رو بزن یا همون جای گزاری به سرنوشت بگویید:اسباب بازیهایهایش بی جان نیستند آدمن میشکنن آرومتر💔🦭🌻
ثودک عضویت: 1401/02/16 تعداد پست: 36559 وقتی لینک رو کپی میکنی ابیه خو از عمین لینک ابی یه کپی بگیر بعد لینک ابی رو پاک کن پست رو بزن یا همو ... آهان متوجه شدمخیلی ممنونم ببخشید اذیت شدید uupload.ir/view/inshot_۲۰۲۵۱۲۱۲_۱۶۱۲۴۷۵۲۰_eqf0.mp4/
آیدای_شاملووو عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 18816 اره .هر کاری میکنی خودتو به در و دیوار میکوبی که ازاد شی ولی نمیشه اخرش خسته و درمونده می افتی زمین شما خیلی حالت بده!!💔امیدوارم خیلی زود حالتون خوب بشه چرا نمیفهمین؟کاربری دست ۲نفره خب؟ یکیشون درس میخونه یکیشون فااال میگیره