2777
2789
عنوان

تنهام

118 بازدید | 17 پست

خیلی احساس تنهایی میکنم خیلی ...۲۳سالمه نه تا حالا پسری بهم پیشنهاد داده که قبول کنم نه با کسی بودم واقعا اعتماد به نفسی برام نمونده از لحاظ چهره هم کتوسطم

تنهایی بهتره باور کن

و چون تو مرا دوست داری دنیا بزرگ تر ، آسمان وسیع تر ، دریا آبی تر ، گنجشک ها آزاد تر و من هزار بار زیباتر شده ام💕 خدایا بزرگیتو شکر🤍 بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ندارم ممنونم

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

میفهممت ...باز شما حتما یه پیشنهادی داشتی من چی ...واقعا سخته تنهایی ..یعنی به جایی رسیدم هرکسی بیاد ...

چ فایده داره  کنار کسی باشی ک هیچ چی حالیش نیس درک نداره چ نیازهایی داری؟ موقع خوشی تنها خوش بگذرونه؟موقع غم و ناراحتی هم احساسشو بروز نده ؟

حتی یه خواهر نداشتم مشکلاتمو ببینه  نمیخوام کسی حل کنه برام ن فقط یکی باشه ادم رو ببینه. همین .

زندگی که کردنی بودنفسمون روگرفت.وای به حال جون که دادنیه....!
من کنار میام ...ولی یه نفر باشه کنارم

فکر میکنی میشه کنار اومد.  از ی جایی ب بعد از سرتنهایی  پناه میبری ب ادمهایی ک بودن باهاشون تنها ترت میکنه....

زندگی که کردنی بودنفسمون روگرفت.وای به حال جون که دادنیه....!
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز