2777
2789
عنوان

بلوغ دخترم

110 بازدید | 9 پست

دخترم نیره کلاس اول امسال...قسمت سین‌ه ها شکل گرفته....مثل قبل تخت و صاف نیس‌.‌‌بزرگ نشدن تا اون حد ولی سطح صاف هم نداره کلا فرم هم گرفته ی کوچولو...وسط قفسه سین‌ه تخت و صافه دو طرف ی قوس کوچیک دارن این طبیعیه؟؟و اینکه وقایع اتفاقی دستی چیزی ب نوک سین‌ه سمت راستش میخوره واکنش نشون میده میگ آی دردم اومد...و اون سمت اینطور نیس علتش چیه؟؟

و اینکه از خیلی وقت پیشا فهمیدم ی سینش ی خورده نوکش برجسته تره ی طرف دیگ صاف تره اینا طبیعیه؟؟؟اگ طبیعی هست الکی نبرمش دکتر ک حساس بشه بچه

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه طبیعی نیس

چیش طبیعی نیس؟؟اینکه فرم گرفته یا درد ی طرف سینش؟یا اینکه ی طرف یکم نوکش برجسته و ی طرف صافه؟

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
چیش طبیعی نیس؟؟اینکه فرم گرفته یا درد ی طرف سینش؟یا اینکه ی طرف یکم نوکش برجسته و ی طرف صافه؟

اینکه فرم گرفته...دختر من میخواد بره چهارم ی کم فرم گرفته نوبت گرفتم ببرم متخصص غدد 

لطفا ریپ نزن اگه با نظرم مخالفی..کامنت هام واسه استارتر...حوصله بحث ندارم
اینکه فرم گرفته...دختر من میخواد بره چهارم ی کم فرم گرفته نوبت گرفتم ببرم متخصص غدد

دختر شما دیگ کم کم موقع بلوغشه...عادیه بنظرم...حتی شاید ی مقدار دیر هم باشه...

دختر شما دیگ کم کم موقع بلوغشه...عادیه بنظرم...حتی شاید ی مقدار دیر هم باشه...

خب قدش هنوز ب ۱۴۰ هم نرسیده..اگه ک پریود بشه دیگه کوتاه میمونه

لطفا ریپ نزن اگه با نظرم مخالفی..کامنت هام واسه استارتر...حوصله بحث ندارم
خب قدش هنوز ب ۱۴۰ هم نرسیده..اگه ک پریود بشه دیگه کوتاه میمونه

دقیق نمیدونم ولی این رشد سینه ک شما میگی نشون دهنده اینه حداقل ۲ یا ۳ سال دیگ پریود میشه....من خودم اول راهنماییم ک تموم شد پریود شدم ولی کلاس سوم یادم سینه هام مشخص بود یعنی بزرگ نبودن ولی تخت و صاف هم نبودن