2777
2789
عنوان

بلوغ دخترم

117 بازدید | 9 پست

دخترم نیره کلاس اول امسال...قسمت سین‌ه ها شکل گرفته....مثل قبل تخت و صاف نیس‌.‌‌بزرگ نشدن تا اون حد ولی سطح صاف هم نداره کلا فرم هم گرفته ی کوچولو...وسط قفسه سین‌ه تخت و صافه دو طرف ی قوس کوچیک دارن این طبیعیه؟؟و اینکه وقایع اتفاقی دستی چیزی ب نوک سین‌ه سمت راستش میخوره واکنش نشون میده میگ آی دردم اومد...و اون سمت اینطور نیس علتش چیه؟؟

و اینکه از خیلی وقت پیشا فهمیدم ی سینش ی خورده نوکش برجسته تره ی طرف دیگ صاف تره اینا طبیعیه؟؟؟اگ طبیعی هست الکی نبرمش دکتر ک حساس بشه بچه

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین💔تا ابد و یک روز قبلم برات گرفته 😭

واژنش ترشح داره؟ صداش عوض شده؟ یه دکتر ببر

ن اینا فعلا عادیه

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین💔تا ابد و یک روز قبلم برات گرفته 😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه طبیعی نیس

چیش طبیعی نیس؟؟اینکه فرم گرفته یا درد ی طرف سینش؟یا اینکه ی طرف یکم نوکش برجسته و ی طرف صافه؟

چیش طبیعی نیس؟؟اینکه فرم گرفته یا درد ی طرف سینش؟یا اینکه ی طرف یکم نوکش برجسته و ی طرف صافه؟

اینکه فرم گرفته...دختر من میخواد بره چهارم ی کم فرم گرفته نوبت گرفتم ببرم متخصص غدد 

لطفا ریپ نزن اگه با نظرم مخالفی..کامنت هام واسه استارتر...حوصله بحث ندارم
اینکه فرم گرفته...دختر من میخواد بره چهارم ی کم فرم گرفته نوبت گرفتم ببرم متخصص غدد

دختر شما دیگ کم کم موقع بلوغشه...عادیه بنظرم...حتی شاید ی مقدار دیر هم باشه...

دختر شما دیگ کم کم موقع بلوغشه...عادیه بنظرم...حتی شاید ی مقدار دیر هم باشه...

خب قدش هنوز ب ۱۴۰ هم نرسیده..اگه ک پریود بشه دیگه کوتاه میمونه

لطفا ریپ نزن اگه با نظرم مخالفی..کامنت هام واسه استارتر...حوصله بحث ندارم
خب قدش هنوز ب ۱۴۰ هم نرسیده..اگه ک پریود بشه دیگه کوتاه میمونه

دقیق نمیدونم ولی این رشد سینه ک شما میگی نشون دهنده اینه حداقل ۲ یا ۳ سال دیگ پریود میشه....من خودم اول راهنماییم ک تموم شد پریود شدم ولی کلاس سوم یادم سینه هام مشخص بود یعنی بزرگ نبودن ولی تخت و صاف هم نبودن