2777
2789

روزانه نوبت دوم با سوابق تحصیلی مجاز یعنی شبانه فکر کنم. ولی با روززانه ها درس میخونی

کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کنید 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ینی مث همون آزاده؟ کلا دولتی نمیارم؟

چرا دانشگاه دولتی ولی خوب شبانه است شهریه داره ولی دقیق چقدر نمیدونم

دومی رو نمیدونم چیه

کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کنید 

واای منم گیج شدم

ببین قبلا اینجور بود دوست من شبانه تهران قبول شده بود خوب. بعد کلاس هاش با روزانه ها بود. یعنی با اون می رفت سر کلاس. اما شبانه یاهمون نوبت دوم قبول شده بود و شهریه میداد. باز می تونی از دانشگاه مد نظرت یه جستجو بزنی بخونی

ببین قبلا اینجور بود دوست من شبانه تهران قبول شده بود خوب. بعد کلاس هاش با روزانه ها بود. یعنی با او ...

رتبمم نجومی شده😑

فقط میخام ببینم آیا دولتی میارم رشتشم مهم نیس

رتبمم نجومی شده😑فقط میخام ببینم آیا دولتی میارم رشتشم مهم نیس

دولتی میشه ولی شبانه دیگه دولتی دو بخش یکی روزانه یکی شبانه .