2821
2789
عنوان

پول میخوام

458 بازدید | 27 پست

پول طلا لباس زیاد

هرکی بگه پول خوشبختی نمیاره شماره کارت میزنم پولاشو بده من

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ایردراپ های تلگرام رو بازی کن

بازی میکنم

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

امروز به شوهرم گفتم بسمونه دیگه هی درحال جمع کردن پولی ،بخدا همه چی پول نیست گفت این حرف رو نزن اتفاقا پول نباشه هیچی نداریم حتی آرامش😔تا جوونیم فقط باید تلاش کنیم

منم میخوام...🥴

اونایی ک میگن پول خوشبختی نمیاره تو پول غرقن خوشی زده زیر دلشون

کدوما رو داری؟

یس کوین همستر امپراطوری ماسک ..خیلیه

2823
2791
2779
2792