2789
دخملی سلام شماهم عضو گروهمون در روبیکابشین واز تجربیات همدیگه استفاده کنیم. https://rubika.ir/joing/ ...

بودم اینجا و از باردارییم میگفتم الان برم دوباره اون خاطرات تلخ برام زنده میشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دیشب جاریم خونمون بود،،شوهرم خیلی بهش توجه داشت مرتب ازش پذیرایی میکرد،،ساعت بعداز ۱۲ شب واسش اش رشته خرید،،ونون تازه،،درصورتیکه چن روز بود ما نون مونده می‌خوردیم،،،بچم مریض شده حتی از داروخونه یه شربت هم نگرفت واسش،ولی واسه اون اش رشته گرفت ،،صدبار بهش چای تعارف کرد،،هی باهم حرف زدن وخندیدن،،واسه خونه وبچه چیزایی که گفته بودم نگرفت،،ولی واسه اون اش رشته ونون گرم گرفت،،ما بعد ۶ سال قسمتمون شد بریم مشهد اما این جاریم وشوهرش تماس گرفتن مادرشوهرمو ما ببریم درصورتی که خودشون هرسال میرن سفر،،،دیگه نگم چیا کشیدم از دست مادرشوهرم تو سفر ولی گفتم عیب نداره ثواب داره ،،تازه بچمم زیر ۱ سالشه،،باید مراقب اونم میبودم ودوتا بچه های دیگم،،،تازه جای تشکر جاریم گفت باید بیشتر مراقبش میبودین، ،،آخه دخترم نزدیک بود ماشین بهش بزنه،مادرشوهرم داشت مسخرش می‌کرد جوب پشت سرش بود ندید افتاد توش،،

اللهم عجل لولیک الفرج،اللهم صلی علی فاطمه وابیهاوبعلها وبنیها وسرالمستودع فیهابعددمااحاط به علمک