2777
2789
عنوان

واریکوسل

86 بازدید | 7 پست

خانومها  من یه پسر شش ساله دارم همسرم واریکوسل گرید سه داشت و عمل کرد و بعد11ماه باردار شدم اگر نمیشدم باید ای وی اف میکردم-حالا  جلو گیری رو گذاشتیم کنار که اگر شد .شد....کسی بوده ک همسرش واریکوسل داشته باشه و بعد از بچه اول و چند سال باردار بشه بازم…

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر من واریکوسل داشت عین شوهر شما،دوتا بچه هم داشتم با وجود واریکوسلش

همسر من تو ازمایش اسپرمش هیچیییییی نداشت و بعد عمل با دارو. نرمال شد ازمایشاتش ک ۱۱ماه طول کشید

همسر منم داره هر دو بیضه گرید ۳ من بچه اولمو تازه باردار شدم ولی دکتر شوهر منو عمل نکرد

حتما ازمایشاتش خوب بوده شوهر من هیچییی صفر😂 ایشالله سالم ب دنیا بیاد نی نیتتتتت من فکرشو نمیکردم ک باز دلم بخاد  کاش حداقل میدادیم فیریز میکردن

حتما ازمایشاتش خوب بوده شوهر من هیچییی صفر😂 ایشالله سالم ب دنیا بیاد نی نیتتتتت من فکرشو نمیکردم ک ...

نه بابا خیلی ضعیف بود فقط ۴ درصد اسپرماش حرکت داشتن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه بابا خیلی ضعیف بود فقط ۴ درصد اسپرماش حرکت داشتن

من ک همون اولی ب زور شد فک نمیکنم بعد۶سال دومی. همینجوری بیاد ولی راضی هم نیستم شوهرم بره زیر نیغ دوباره گناه داره حالا خوبه تا الان ب بچه دوم فکر نمیکردم و میگفتم بچم مستقل شده و راحت شدم و حالا باز یکی دیگه…ولی وقتی جلو گیری رو کنار میذاری نا خود اگاه ادم چشم انتظاره انگار

من ک همون اولی ب زور شد فک نمیکنم بعد۶سال دومی. همینجوری بیاد ولی راضی هم نیستم شوهرم بره زیر نیغ دو ...

اره منم به زور باردار شدم خدا کنه برا بچه دوم راحت تر باشم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40