2789
عنوان

آدم حسود

91 بازدید | 12 پست

یه دختر خاله بابام داره ، با مامانم باهم حامله شدن 

خلاصه همیشه ما دوتا باهم مقایسه می کنند 

اون قدش بلنده ، من سفیدم و خوش برو رو ، اون یکم سبزه هس ؛ همیشه مامانش دنبال مقایسه س 

تاحالا مامانم نذاشته توی مدرسه من بیفته 

اما امسال متوسطه دوم افتاده ، یعنی سه سال مهم زندگیم 

یکی عین زنبور روی مخمه 

مامانش خیلی اهل مقایسه و حسود بازیه 

من امسال سه تا آزمون ورودی دادم سه تاشو با تراز بالا اوردم 

ولی اون دوتاشو اورد 

هرجا میشینه میگه آره یلدا هم سه تاشو آورده 

خب دروغ میگه ؛ چکار کنم این س سالو .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وایی اصلاااا همین الان همه جا رو پر کرده دیدید هی زهرا زهرا می کردید با یلدا افتاده توی ی مدرسه

اصلا تو مدرسه کم نیار بزار مامانش هر چی دلش میخواد بگه 

اصلا اونو مانع خودت نبیبن با قدرت برو جلو شاید اون یه سال خیلی به نفعت تموم شه

اصلا تو مدرسه کم نیار بزار مامانش هر چی دلش میخواد بگه اصلا اونو مانع خودت نبیبن با قدرت برو جلو شای ...

همش میگم حالا شاید توی ی آزمون تراز من از اون کمتر شد 🥲 برام آبرو نمیذاره 😭

یاد یه خاطره تو دوره راهنمایی افتادم من و خواهر تو یه مدرسه درس میخوندیم خواهرم اول راهنمایی بود من سوم راهنمایی دختر حسود فامیلمونم تازه اومده بود مدرسه ما سوم راهنمایی بود اونم ولی کلاسامون فرق داشت امتحان ریاضی داشتیم ک گفته بودن هرکی زیر 15 بگیره از صف میکشن بیرونو تا یه هفته میره اول میشینه اقا روزی ک نمره هارو میخوندن تو حیاط من غایب بودم خواهرم میگفت از سه تا صف سوم راهنمایی بیشترو داشتن میکشیدن بیرون میگفت من هی داشتم اب میشدم میرفتم تو زمین ک الان اسم توام صدا میکنن😂😂😂 بعد دیدم اسم فلانیو خوندن کشیدن بیرون از صف همون دختر فامیلمون 

خواهرم میگفت دیگ چیزی ب تو زمین رفتم نمونده بود ک دیدم اسامی تموم شد تورو نخوندن یهو مث فرفره اومدم بالا با خوشحالی 🤣🤣🤣 بعد گفت مارو داشتن میفرستادن سره کلاس با یه لبخند موذیانه سمت حسود خانم نکاه کردم آی حرص میخورد 😂😂 

نگو من ازدشانسم 15/75 شدم خدایا شکرت بخاطر اون 75 صدم تا الان دهنش جلوم بستس😂😂

یاد یه خاطره تو دوره راهنمایی افتادم من و خواهر تو یه مدرسه درس میخوندیم خواهرم اول راهنمایی بود من ...

وای خیلی رو مخننیعنی ببخشیدا ببخشیدا 

خودشو پاره کرد با کلاس خصوصی و تست و کتاب که نمونه قبول شه 

من فقط خدا میدونه ۲ تومن دادم ی کلاس جمع بندی 

قبول شدم نه کلاس خصوصی داشتم نه چیزی 

همیشه رتبه ۱ تا ۲۰ همه آزمونا بودم

یاد یه خاطره تو دوره راهنمایی افتادم من و خواهر تو یه مدرسه درس میخوندیم خواهرم اول راهنمایی بود من ...

وای خدا چه کار احمقانه ای که بچه ها رو از صف میکشیدن بیرون ....خاک تو سر همچین مدیر و مدرسه ای که اینجوری با روح و روان بچه ها بازی میکردن 🤬🤬 

وای خیلی رو مخننیعنی ببخشیدا ببخشیدا خودشو پاره کرد با کلاس خصوصی و تست و کتاب که نمونه قبول شه من ف ...

دقیقا حستو میفهمم اینم خونه ما میومد با کتاب میومد از اول تا اخر سرش تو کتاب بود مامانش هی میگفت وای دخترم خیلی درس میخونه اصلا همش سرش تو کتابه خیلی مخه فلانه بیثاره ولی اخرشم کم اورد 

توام خودتو ناراحت نکن ب خودت اعتماد داشته باشی هیچکس نمیتونه ازت بالا بزنه خودتو باور داشته باش اصلا مقایسه نکن اینجوری بجای درس خوندن ذهنت درگیر اون میشه و بدتر میوفتی 

من باور میکنی برا اون امتحان ریاضی یادم میاد هیچی نخونده بودم برامم مهم نبود اون چی بشه من چی بشم

وای خیلی رو مخننیعنی ببخشیدا ببخشیدا خودشو پاره کرد با کلاس خصوصی و تست و کتاب که نمونه قبول شه من ف ...

ببین عزیزم به نظر میاد شما خودتون هم خیلی اهل مقایسه هستین و خودتون رو درگیر این مادر و دختر کردین ...بهترین کار اینه که رابطتون رو با اینا به حداقل برسونین و اصلا پیگیرشون نباشین وگرنه این سه سال آخر خیلی اذیت میشین.هرکی هم حرفی آورد و برد بگین انشالله موفق باشه و دوست ندارین در جریان کارای بقیه قرار بگیرین ❤❤