سلام بچه ها اونایی ک تاپیک قبلیمو خوندن میدونن من چرا کارم ب جدایی کشیده ولی همش اعصاب خردی دارم خونواده همسرم اومدن خونه ما مثلا پادرمیونی کنن یا جمع کنن برن ک بدار گند زدن و ماهم دعوامون شد مامان اشغالش از جلدش دراومده بود خود واقعیشو نشون میداد....هرچی پول خرج کردم واسه پسرشون منو با طلب حالا نه انقد بزرگ ولی بهرحال حقوقامو خورد و گفت چیزی ندادی بمن الان رفتم مهریمو اجرا بذارم چون عقدنامه و شناسنامم برد بابدبختی المثنی گرفتم یساعت پیشم باداییش اومد دم خونه ک وسایلمو بده...سند ماشینشم نمیدونم کجا گذاشتن نیستش مطمعنم میخوادببره انتقال بده ک فردا مهریه نده...ازاونور تو اینستا کلیپ دلتگی و گه خوری میذاره ازاونور میاد دم خونه مدارکمو ندی من میدونم و شما...تعادل نداره...بخودم باشه میگم مهریتم نمیخوام فقط گمشو چون ما فقط عقد بودیم و من هنوز باکره ام ...ولی ۱۰درصد یاد بدهیاشو پرروبازیاش میفتم ۹۰درصدفشارخونوادمه که برو مهریتو بگیر....چیکارکنم کمک کنید حالم واقعابده
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻