2789
وقتی همسرت نیست چرا بی درنگ جدا نمیشی برات مهم هم نباشه فقط خودتو ارزشمند بدون و جدا شو ازش اصلا هم ...

وقتی دو نفر باهم یه مدت طولانی تو رابطه بودن کلی خاطره ساختن کلی راجب اینده باهم حرف زدن و همه چی رو چیدن باهم ، بعد بفهمی طرف یه هرزه ی تمام عیاره 

بعد ازینکه تا خرخره عاشقشی ..... مگه میشه فراموش کرد ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی دو نفر باهم یه مدت طولانی تو رابطه بودن کلی خاطره ساختن کلی راجب اینده باهم حرف زدن و همه چی رو ...

اره میشه 

چون بعد نه سال زندگی مشترک و کلی خاطرات بیشتر و عشقبازی و ......آخر فهمیدم چه اشغالی و رهاش کردم 

چون ارزشمندم و اون فرد لایقم نبود 

ببخشید میشه بپرسم چی دیدی؟فکر میکردی همچین کاری کنه؟

یک هفته قبل ازینکه بیان خاستگاری ، بیرون بودیم فهمیدم جز من با زنای دیگم در ارتباطه و خیلی هرزه ست فهمیدم یک ماه پیشش رفته بوده خاستگاری دختر دیگه ، فهمیدم زن صیغه‌کرده ، فهمیدم با دختر دیگه ایه 

فهمیدم یه هرزه ی تمام عیاره که فقط به فکر اینه که با یکی بخوابه 

اصلا دو ماهه من تو شوکم پدرم دراومده انگار اون ادمی که عاشقش شدم و میشناختم با این ادمی که دستش برام رو شد ، دو تا شخصیت کاملا متفاوتن

چه جوری ؟ به منم یاد بده

بدی هاشو قبول کردم و پذیرفتم که این آدم لایق من نیست 

با دلتنگی که باعث ظلم به خودم میشد جنگیدم و عزت نفسمو حفظ کردم و ازش جدا شدم 

خیلی سخت گذشت اما بعد سه ماه هر روز دیدم چقدر خوب شد ازش جدا شدم

چی بگم خدا بهت صبر بده😔

انقد سخت میگذره 

انقد بیقراری می کشم 

بدیش اینه دیگه حتی اگه برگرده هم هیچی درست نمیشه 

دیگه هیچی مث قبل نمیشه دلم باهاش صاف نمیشه اصلا