2821
2789
عنوان

طلسم زن دایی

106 بازدید | 3 پست

من پارسال مشهد رفتم این روایتو نمیدونستم بعدا شنیدم شیخ بهایی گفته ( هر کیو طلسم کرده باشن به ضریح نگاه کنه باطل میشه) ولی خیلی به ضریح نگاه کردم چند دیقه بعدش برام خواستگار پیدا شد از شهر دیگه بود تو حرم مطرح کرد

اومدم خونه تا اخر سال ١٤٠٢ هر ماه یکی و دوتا خواستگار داشتم تا زمانی که زن داییم برای عید دیدنی خونمون اومدن چند شب موندن درصورتی که خونشون شهر خودمونه ولی بهانه اورد اره اینجا بخوابیم از وقتی که رفته تا الان کلا دو تا خواستگار داشتم اونم درپیت افتضاح ! 

اینم بگم یه اقایی هست تو کار سر کتاب و دعاس ، همیشه زن داییم از اونجا در میاد مارو میبینه هول میکنه یبارم تو خونمون دیدم کل بالشتارو میگشت🤔 

بنظرتون من چیکار کنم مشهد برم؟

با زن داییت قطع رابطه کنید 

الهی خدا مرگش بده 

کاشت‌ِناخن‌های‌ِمصنوعی‌ ،نشانه‌زیبایی‌ و جمال  ‌نیستند...بلکه ‌آنها از عدم طهارت‌ وعدم‌نظافتِ‌ صاحبشان‌خبرمی‌دهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز