2789
عنوان

تجربه

31 بازدید | 2 پست

سلام به همه خوبین یادتون باشه من قبلا چند تا پست در مورد غذا دادن به گربه تو حیاط گذاشته بودم من اوایلی که غذا میدادم سه تا گربه بودن ولی یکیشون دو سه بار بیشتر نیومد و موند دو تا که یکیش چند وقته حیاط نمیاد و من فقط به یکیشون غذا میدادم اونم موقعی که منو تو غذا گذاشتن نبینه بعد فکر کنم مرداد بود که دیدم همین گربه دو تا بچه گربه اورد یعنی خودش بعد چند روز اومد و رفت و یه دفعه دو تا بچه گربه دیدم ولی جثه شون از بچه بیشتره بعد الان فقط همین دو تا واسه غذا خوردن میان گربه بزرگه که گفتم اینارو اورد یا نمیاد یا کم میاد بعد من دیروز یکیشونو دیدم یه چشمش بسته بود ولی اون یکی گربه چشماش باز بود فقط این یکیش بسته بود در حالی که قبلا چیزیش نبود شایدم من دقت نکردم امروزم چشمش همینجوری بود این پستو گذاشتم و از کسایی که تجربه دارن خواستم بپرسم بعدا خودش خوب میشه؟؟؟

من کاری نمیتونم بکنم فقط اب و غذا میدم بهشون اونم موقعی منو نبینن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.