xohola مدیر استارتر عضویت: 1402/11/04 تعداد پست: 501 عنوان تغییرات کنکور 95 بازدید | 6 پست شنیدم مثل اینکه ۱۴۰۴ سخت تر شده و یه سری شرایطی ایجاد شده میشه اگه اطلاع دارین برام توضیح بدین؟ ^•-•^♡ 1403/06/09 | 19:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آرتری عضویت: 1403/03/13 تعداد پست: 1185 سلام کرولاین فوربز والا انگار یازدهم هم باید ایجاد سابقه کنیم و این خیلی کار سختیهاگه تجربه پشت کنکور داری میشه تاپیک آخرم راهنمایی کنی :) خدایا برایمان بساز... 🌱
xohola مدیر استارتر عضویت: 1402/11/04 تعداد پست: 501 سخت باشه مال همه سخته میدونم میخوام ببینم دقیقا چی شده که همه میگن کار سخت تره شاید منابع و تاثیر عمومی ها زیاد شده باشن نمیدونم ^•-•^♡
xohola مدیر استارتر عضویت: 1402/11/04 تعداد پست: 501 سلام کرولاین فوربز والا انگار یازدهم هم باید ایجاد سابقه کنیم و این خیلی کار سختیهاگه تجربه پشت کنکو ... سلاام مرسی جواب دادی ممنون☘️نه راستش مم فقط پارسال مرحله اول رو الکی دادم که عملی رو شرکت کنم وگرنه تاحالا جدی برای کنکور نخوندم،شاید امسال بخونم ^•-•^♡
آرتری عضویت: 1403/03/13 تعداد پست: 1185 سلاام مرسی جواب دادی ممنون☘️نه راستش مم فقط پارسال مرحله اول رو الکی دادم که عملی رو شرکت کنم وگرنه ... عزیز دلمی ❤️منم میخوام امسال بخونم ولی خب مسیر سختیه دنبال بچه های پشت میگردم راهنمایی کنن چون پشت دیگ مدرسه و استاد و .... نداره نهایی ها ...شبه نهایی و دوره نداشتهخودمونیم و کتابامون:) خدایا برایمان بساز... 🌱
xohola مدیر استارتر عضویت: 1402/11/04 تعداد پست: 501 عزیز دلمی ❤️منم میخوام امسال بخونم ولی خب مسیر سختیه دنبال بچه های پشت میگردم راهنمایی کنن چون پشت د ... درسته☘️راستش الان رفتم پست هات رو دیدم، امکانش هست من رو هم به گروه تلگرام اد کنی؟ اگه دیدم شرایط عوض شد خودم لفت میدم❤️ ^•-•^♡