2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سنگ کلیه هیچی نیست اکثر آدما دارند ، برو سونوگرافی اگه سنگ کلیه بود که مطمئنم نیست چون دردش زیر دنده ...

سلام 

رفتم دکتر دیروز گفت معده عصبی و سندروم روده تحریک پذیر هست سنگ کلیه نیس 

پرهیز اینا داد یعنی بیشترچیزارونباید بخورم و عصبی نشم که نمیشه

معده درد تو چطورشد؟ حالت بهتره؟

یه کیسه قرص داد 

لطفا برای باز شدن بختم و ازدواج خوبم دعا کنید🥺🙏
سلام رفتم دکتر دیروز گفت معده عصبی و سندروم روده تحریک پذیر هست سنگ کلیه نیس پرهیز اینا داد یعنی بیش ...

سلام 

منم دکتر گوارش قرص داده بود تا دیروز خوب بودم خیلی خوشحال بودم ، از دیروز یه بشقاب میوه شامل گلابی و هلو و شفتالو و سیب خوردم ، شام هم به نظرم حجم بالا خوردم دردم زیاد شد امروز درد دارم ، البته دیشب در پوزیشن خم شده درس هم خوندم نمیدونم به خاطر اون میوه ها درد شروع شد یا پوزیشن خم شده 

به شما چه چیزایی رو پرهیز داده؟ 

سلام منم دکتر گوارش قرص داده بود تا دیروز خوب بودم خیلی خوشحال بودم ، از دیروز یه بشقاب میوه شامل گل ...

عصبی نشم استرس نداشته باشم. ترشیجات لبنیات غذای تند گازدار پیاز سیر و چندتاچیز دیگه پرهیزداد

فکرکتم فقط باید هوا با آب بخورم 

منم ازاونموقع که پیام میدادم تا الان همونجورم. کمردرد و درد شکم ومعده و روده یه نایلون قرص داده که ازگلوپایین نمیره

مراعات غذایی کن .کم بخور . متم خم شده درس میخونم کمرمم یکمیشم بخاطراونه

عصبی نشم استرس نداشته باشم. ترشیجات لبنیات غذای تند گازدار پیاز سیر و چندتاچیز دیگه پرهیزدادفکرکتم ف ...

پس لبنیات کلا نباید بخوریم،  من فکر میکردم فقط شیر رو گفته ، ولی نون پنیر گردو که خوردم دردم زیاد شد ، منم چیزی پیدا نمیکنم بخورم همه چی پرهیز ، من کمرم درد نمیکنه میزنه زیر دنده راستم ، اعصابم خرد شده 

حالا هفته بعد یه ماه تموم میشه گفته بود یه ماه داروهاتو بخور بیا،  برم پیشش ببینم چی میگه

شیرینی‌جات هم نباید بخوری؟ به من نگفته بود ولی میخورم درد شروع میشه 

من اصلا نمیدونم چیه 

تو دکتر گوارش رفتی؟ آندوسکوپی شدی؟

پس لبنیات کلا نباید بخوریم، من فکر میکردم فقط شیر رو گفته ، ولی نون پنیر گردو که خوردم دردم زیاد شد ...

برا من روده و معدس. اسپاسمه که کمر درد دارم

اره لبنیات حذف ولی من عاشق پنیرم. پریروز ماست خوردم ببخشید یبوست پیدا‌کردم درد میکرد شکمم 

آره😢 بیشترچیزا نبایدبخوریم. شیرینی به منم نگفت . اره رفتم گوارش اندوسکوپی گفت لازم نیس 

اره میزنه زیر دنده ها. ازمعدته  منم تجربشو دارم

چرا اینقدر پاستوریزه شدیم؟😢😓

موندم دست شکمم دا

ببخشید من موقع نفخ دردمیگیره یعنی اگر خارج نشه بدبخت میشم. مال من قفسه سینمم دردمیکرد میزد پشت گفت روده به پرده دیافراگم فشارمیاره از اونه. 

کدوم شهر هستی؟

پس لبنیات کلا نباید بخوریم، من فکر میکردم فقط شیر رو گفته ، ولی نون پنیر گردو که خوردم دردم زیاد شد ...

این دو نسخه هان

به من از نسخه شما فقط کلیدنیوم سی و مب رو داده به اضافه پنتوپرازول

والا نمیدونم چرااینجورشدم. انگار همه اعضای بدنم حساس شدن 

همه چیم گفته پرهیز☹پس چی بخورم!

شما استرستو کم کن .پرهیزاتم کن اونایی که بالا هم گفتم 

خستم کرده

والا نمیدونم چرااینجورشدم. انگار همه اعضای بدنم حساس شدن همه چیم گفته پرهیز☹پس چی بخورم!شما استرستو ...

وآقای کاش زودتر خوب شیم ، من همه چیز خوارم دلم میخواد سس مایونز بخورم ، سالاد بخورم ، گفته گوجه نخور ، من درد  زیر دنده راستمه آخه ، برای شما دنده چپت است؟

وآقای کاش زودتر خوب شیم ، من همه چیز خوارم دلم میخواد سس مایونز بخورم ، سالاد بخورم ، گفته گوجه نخور ...

اقا نیستم خانمم .دانشجوام .دخترم☹ هم چپ هم راست

از معده هست هردو سمت

منم همبنطور دلم الان پیتزامیخواد با نوشابه اما حیف فلفل دلمه سس نوشابه نمیتونم بخورم وخیلی چیزا. دلم میخوادبمیرم. چند دیقه پیش نارنگی خوردم اذیت کرد معدمو

اقا نیستم خانمم .دانشجوام .دخترم☹ هم چپ هم راستاز معده هست هردو سمتمنم همبنطور دلم الان پیتزامیخواد ...

نمیخواستم آقا بگم .. اون وااااای کاش هست اونطوری نوشته شد اشتباهی ببخشید😅

منم اون روز نارنگی خوردن اذیت شدم 

ان شاءالله داروها رو بخوریم و رعایت کنیم پرهیزات رو دو سه ماهه خوبه خوب میشیم 

به من گفته اصلا غذای بیرون نباید بخوری

نمیخواستم آقا بگم .. اون وااااای کاش هست اونطوری نوشته شد اشتباهی ببخشید😅منم اون روز نارنگی خوردن ا ...

من غذای بیرون نمیخورم اصلا. داشتم ناهارمیخوردم تلویزیونم بازبود داشت بازامدبوی مدرسه میخوند منم هرموقه اسم مدرسه میاد استرس میگیرم زیاد دسشوییم میگیره. الانم دانشجوام بازهمونطوره. معدم سوراخ شد شدید درد گرفت 

خواهش میکنم😁

من از دی ماه پارسال درگیرم ۲ ۳ بارم دکتررفتم قرص خوردم الانم بازشروع شده

توقرصها یکیش ارامبخش دستگاه گوارش هست موقع خواب. اصلا هیچچچچچچچ 

من غذای بیرون نمیخورم اصلا. داشتم ناهارمیخوردم تلویزیونم بازبود داشت بازامدبوی مدرسه میخوند منم هرمو ...

دیه توکل کنیم بع خدا 

هر چی میکشیم از لسترسه 

خدا همه مریضا رو شفا بده ما هم همچنین 

الهی آمین