2777
2789
عنوان

همسایه هام حیلی بیشعورن خیلی

166 بازدید | 8 پست

هر دفعه میبینم شون با روی خندان سلام میکنم ولب جواب نمیدن چش غره هم میرن الان مثل پیررزنا نشسته بودن تو کوچه منم رد شدم سلام  دادم جواب ندادن یه قوم وخویشی دور هم داریم باهاشون حتی رفت آمد داریم 

یا یبار با دوستم بودم یکی شون دیدم سلام کردم جواب نداد بعد دوستم خندید بلند گفت خوردی حالا ؟؟دیدی جواب نداد 

اونم دید اوضاع خرابه برگشت به احوال پرسی 

نمیدونم چجوری این عادت مو ترک کنم نمیخام خنده رو  و مهربون باشم نمیدونم چ مرگ شونه اگ کاری داشته باشن به شوهرم گوشی خودمو شوهرمو می‌تر کونن بع این جا که میرسه جواب سلام نمیدن بی شعورا 

منک دیگ بمیرم بهشون سلام نمیدم ولی دلم شکسته خدایی نمیدونم تازگیا چشون شده 

_بعد من اینجوری بودم که وا😶

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام نکن اصلا. بهترین راه

شاید باورت نشه یکی شون شوهرش معتاد بود همیشه خدا پلاس بود با ۳ بچه خونه مامانم و ما هواشو داشتیم حتی به بچه هاش تهمت دزدی می زدن همسایه ها ما دعوا میکردیم خالا شوهرش آدم شده همون برا من چس کلاس میزاره آخ زورم میده

عجب چه کار ناپسندی

واقعا ناراحتم چقد من هوا شونو تو سختی هاشون داشتم چقد شوهرم براشون تو  محل کارش کار راه میندازه امشب به شوهرم میگم همشون بلاک منه 

شاید باورت نشه یکی شون شوهرش معتاد بود همیشه خدا پلاس بود با ۳ بچه خونه مامانم و ما هواشو داشتیم حتی ...

خب دیگه ادمیزاد همینه. ولی بهترین کار بی محلی و. نگاه نکردنه. من آینده بخوام برم جایی که چند تا همسایه باشه. اصلا توجه و نگاه نمیکنم که کسی بخواد انتظار سلام داشته باشه. این دوره فامیل و آشنا که بدترن

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
خب دیگه ادمیزاد همینه. ولی بهترین کار بی محلی و. نگاه نکردنه. من آینده بخوام برم جایی که چند تا همسا ...

وآقا  بدترن من کلا تابستون این شهرم زمستون میزم شهر دیگه  همش میگم کاش زودتر برم بین همون غریبه ها