2777
2789

با آزمون رفتن؟ 

درسته میگن که همه اونایی که قبول شدن از قبل انتخاب شدن؟

أُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ   خدای قشنگم از اولش سپردم به تو ❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همسر من سال ۸۷ آزمون داد تو آزمون قبول شد بعد رفت مصاحبه مصاحبه ش هم چند مرحله داشت ...ولی خب با پار ...

تازگیا هیچکسو ندارید که قبول شده باشه؟

خیلی استرس دارم من هدفم بانکه هنوز درسم تموم نشده پارتیم دارم ولی خب یه شهر دیگست 

سهمیه ندارم رواون پارتیم زیاد نمیتونم حساب کنم

ولی تابتونم خودم میخونم  همه میگن از مصاحبه رد میکنن

أُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ   خدای قشنگم از اولش سپردم به تو ❤
همسر من سال ۸۷ آزمون داد تو آزمون قبول شد بعد رفت مصاحبه مصاحبه ش هم چند مرحله داشت ...ولی خب با پار ...

عزیزم پایه حقوق بانک میدونی چقدره ؟

وام بهشون تعلق میگیره یا نه چون میگن جدیدا وام نمی‌دن یا خیلی کم میشه خواهرانه راهنمایی کنی توی زندگیم خیلی سختی کشیدم می‌خوام هزینه کنم کتاب بخرم .

تازگیا هیچکسو ندارید که قبول شده باشه؟خیلی استرس دارم من هدفم بانکه هنوز درسم تموم نشده پارتیم دارم ...

عزیزم اگر رشته حسابداری هستی کاش میشد باهم شروع کنیم .

من ایمان دارم که میشه فقط پول کتاب هاشو ندارم هنوز وگرنه مصمم

من خودم می‌خوام برای استخدامی سال آینده آماده بشم اما وضع مالیم خوب نیست فعلا موندم چطور کتاب تهیه ک ...

اره خب ولی میگن از مصاحبه رد میکنن چون فقط یک یا دو نفر میخوان 

البته من قراره دوسال دیگه فارغ التحصیل بشم نمیدونم تا اونموقع چیا بشه

شما رشتتون چیه؟ 

از کجا پیگیری میکنید که تاریخ آزمونهای بانک کی هست؟

اره خب ولی میگن از مصاحبه رد میکنن چون فقط یک یا دو نفر میخوان البته من قراره دوسال دیگه فارغ التحصی ...

رشتم حسابداری سال آینده فارغ تحصیل میشم .

توی اینترنت سرچ کنی استخدامی های ۱۴۰۳ میاد کانال های تلگرامی هم میزارن .

تازگیا هیچکسو ندارید که قبول شده باشه؟خیلی استرس دارم من هدفم بانکه هنوز درسم تموم نشده پارتیم دارم ...

نه متاسفانه تازگیا نداشتم اطرافم 

مصاحبه خیلی مهمه یعنی اکثر کسایی که آزمون قبول میشن اگر پارتی داشته باشن تو مصاحبه هم قبول میشن 

ولی ایشالا شما هم مثل همسر من تنها پارتیت تلاش خودت و کمک خدا باشه 

عزیزم اگر رشته حسابداری هستی کاش میشد باهم شروع کنیم .من ایمان دارم که میشه فقط پول کتاب هاشو ندارم ...

نه من مدیریتم

تو تاپیکت دیدم راجب سنش نوشته بودی 

واقعا تا ۲۷ سال؟

ینی بانکم شرایط سنی داره ؟

عزیزم پایه حقوق بانک میدونی چقدره ؟وام بهشون تعلق میگیره یا نه چون میگن جدیدا وام نمی‌دن یا خیلی کم ...

باورت میشه من هنوز حقوق همسرمو نمی‌دونم ؟ولی حقوق و مزایای خوبی داره 

وام های خیلی خوبی هم میدن مخصوصا برا خرید خونه 

آره از من بشنو هزینه کن برای کتاب ارزششو داره 

نه متاسفانه تازگیا نداشتم اطرافم مصاحبه خیلی مهمه یعنی اکثر کسایی که آزمون قبول میشن اگر پارتی داشته ...

قربون شما مرسی

میگم میشه اگر همسرتون پیشتونه ازش بپرسید که بانکهاهم شرایط سنی دارن یا نه؟ مزسی🥲

اره همه آزمون ها شرایط سنی دارن.

خب ببین میدونم استخدامیا تا چهل سال هست

ولی اینکه یه ارگان بگه تا فلان عدد قبول میکنم یکم عجیبه