teacher_asma مدیر استارتر عضویت: 1401/02/09 تعداد پست: 5570 عنوان لطفا اگر فامیل بانکی دارید یاخودتون هستید بیاید لطفاااااا 108 بازدید | 17 پست با آزمون رفتن؟ درسته میگن که همه اونایی که قبول شدن از قبل انتخاب شدن؟ أُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ خدای قشنگم از اولش سپردم به تو ❤ 1403/06/09 | 18:05 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sadaf__far عضویت: 1400/02/26 تعداد پست: 37491 همسر من سال ۸۷ آزمون داد تو آزمون قبول شد بعد رفت مصاحبه مصاحبه ش هم چند مرحله داشت ...ولی خب با پارتی و سهمیه هم راحت میشه رفت
سرآشپزکوچولو عضویت: 1403/01/10 تعداد پست: 1087 من خودم میخوام برای استخدامی سال آینده آماده بشم اما وضع مالیم خوب نیست فعلا موندم چطور کتاب تهیه کنم .من خیلی ها رو دیدم استخدامی با آزمون قبول شدن سخته تلاش میطلبه اما میشه .
teacher_asma مدیر استارتر عضویت: 1401/02/09 تعداد پست: 5570 همسر من سال ۸۷ آزمون داد تو آزمون قبول شد بعد رفت مصاحبه مصاحبه ش هم چند مرحله داشت ...ولی خب با پار ... تازگیا هیچکسو ندارید که قبول شده باشه؟خیلی استرس دارم من هدفم بانکه هنوز درسم تموم نشده پارتیم دارم ولی خب یه شهر دیگست سهمیه ندارم رواون پارتیم زیاد نمیتونم حساب کنمولی تابتونم خودم میخونم همه میگن از مصاحبه رد میکنن أُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ خدای قشنگم از اولش سپردم به تو ❤
سرآشپزکوچولو عضویت: 1403/01/10 تعداد پست: 1087 همسر من سال ۸۷ آزمون داد تو آزمون قبول شد بعد رفت مصاحبه مصاحبه ش هم چند مرحله داشت ...ولی خب با پار ... عزیزم پایه حقوق بانک میدونی چقدره ؟وام بهشون تعلق میگیره یا نه چون میگن جدیدا وام نمیدن یا خیلی کم میشه خواهرانه راهنمایی کنی توی زندگیم خیلی سختی کشیدم میخوام هزینه کنم کتاب بخرم .
سرآشپزکوچولو عضویت: 1403/01/10 تعداد پست: 1087 تازگیا هیچکسو ندارید که قبول شده باشه؟خیلی استرس دارم من هدفم بانکه هنوز درسم تموم نشده پارتیم دارم ... عزیزم اگر رشته حسابداری هستی کاش میشد باهم شروع کنیم .من ایمان دارم که میشه فقط پول کتاب هاشو ندارم هنوز وگرنه مصمم
teacher_asma مدیر استارتر عضویت: 1401/02/09 تعداد پست: 5570 من خودم میخوام برای استخدامی سال آینده آماده بشم اما وضع مالیم خوب نیست فعلا موندم چطور کتاب تهیه ک ... اره خب ولی میگن از مصاحبه رد میکنن چون فقط یک یا دو نفر میخوان البته من قراره دوسال دیگه فارغ التحصیل بشم نمیدونم تا اونموقع چیا بشهشما رشتتون چیه؟ از کجا پیگیری میکنید که تاریخ آزمونهای بانک کی هست؟ أُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ خدای قشنگم از اولش سپردم به تو ❤
سرآشپزکوچولو عضویت: 1403/01/10 تعداد پست: 1087 اره خب ولی میگن از مصاحبه رد میکنن چون فقط یک یا دو نفر میخوان البته من قراره دوسال دیگه فارغ التحصی ... رشتم حسابداری سال آینده فارغ تحصیل میشم .توی اینترنت سرچ کنی استخدامی های ۱۴۰۳ میاد کانال های تلگرامی هم میزارن .
sadaf__far عضویت: 1400/02/26 تعداد پست: 37491 تازگیا هیچکسو ندارید که قبول شده باشه؟خیلی استرس دارم من هدفم بانکه هنوز درسم تموم نشده پارتیم دارم ... نه متاسفانه تازگیا نداشتم اطرافم مصاحبه خیلی مهمه یعنی اکثر کسایی که آزمون قبول میشن اگر پارتی داشته باشن تو مصاحبه هم قبول میشن ولی ایشالا شما هم مثل همسر من تنها پارتیت تلاش خودت و کمک خدا باشه
teacher_asma مدیر استارتر عضویت: 1401/02/09 تعداد پست: 5570 عزیزم اگر رشته حسابداری هستی کاش میشد باهم شروع کنیم .من ایمان دارم که میشه فقط پول کتاب هاشو ندارم ... نه من مدیریتمتو تاپیکت دیدم راجب سنش نوشته بودی واقعا تا ۲۷ سال؟ینی بانکم شرایط سنی داره ؟ أُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ خدای قشنگم از اولش سپردم به تو ❤
سرآشپزکوچولو عضویت: 1403/01/10 تعداد پست: 1087 نه من مدیریتمتو تاپیکت دیدم راجب سنش نوشته بودی واقعا تا ۲۷ سال؟ینی بانکم شرایط سنی داره ؟ اره همه آزمون ها شرایط سنی دارن.
sadaf__far عضویت: 1400/02/26 تعداد پست: 37491 عزیزم پایه حقوق بانک میدونی چقدره ؟وام بهشون تعلق میگیره یا نه چون میگن جدیدا وام نمیدن یا خیلی کم ... باورت میشه من هنوز حقوق همسرمو نمیدونم ؟ولی حقوق و مزایای خوبی داره وام های خیلی خوبی هم میدن مخصوصا برا خرید خونه آره از من بشنو هزینه کن برای کتاب ارزششو داره
teacher_asma مدیر استارتر عضویت: 1401/02/09 تعداد پست: 5570 نه متاسفانه تازگیا نداشتم اطرافم مصاحبه خیلی مهمه یعنی اکثر کسایی که آزمون قبول میشن اگر پارتی داشته ... قربون شما مرسیمیگم میشه اگر همسرتون پیشتونه ازش بپرسید که بانکهاهم شرایط سنی دارن یا نه؟ مزسی🥲 أُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ خدای قشنگم از اولش سپردم به تو ❤
سرآشپزکوچولو عضویت: 1403/01/10 تعداد پست: 1087 باورت میشه من هنوز حقوق همسرمو نمیدونم ؟ولی حقوق و مزایای خوبی داره وام های خیلی خوبی هم میدن مخصوص ... مرسی جانم انشالله همیشه شاد باشی
teacher_asma مدیر استارتر عضویت: 1401/02/09 تعداد پست: 5570 اره همه آزمون ها شرایط سنی دارن. خب ببین میدونم استخدامیا تا چهل سال هستولی اینکه یه ارگان بگه تا فلان عدد قبول میکنم یکم عجیبه أُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ خدای قشنگم از اولش سپردم به تو ❤