2777
2789
عنوان

دعاها

446 بازدید | 19 پست

سلام بچها کسی سید علی کربلایی دعانویس رو میشناسه تلگرام و اینستاگرام پیام میشه داد بهش 

لطفا نصیحت نکنید کارم واجبه هرکس میشناسه لطفا کمک کنه بگه ببینم چطوریه نتیجه داشته یا نه ممنونتون میشم 

الان همه میان میگن واییی نکننن . بعد همه خودشون اینکارارو‌ میکنن.

برام دعا کنید به عشقم برسم چندساله منتظریم  🤲🏻♥️ دردناک‌ترین چیزآن است که: انسان "حقش" را "آرزو" کند...!    خداوند حافظ و نگهدار من است                          

الان همه میان میگن واییی نکننن . بعد همه خودشون اینکارارو‌ میکنن.

اره دقیقا 😂😂چیزیه که توی قران اومده دیگه زندگیمونو تباه کرده حالا همه یه بارو از اینکارا کردن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره دقیقا 😂😂چیزیه که توی قران اومده دیگه زندگیمونو تباه کرده حالا همه یه بارو از اینکارا کردن

من الان ۴۰‌ روزه تو فکرشم ولی هنوز با خودم کنار نیومدم برم انجام بدم ، چون جایی رو بلد نیستم.

منو طلسم کردن کلی دعا و طلسم تو لباسام پیدا کردم از اون ب بعد زندگیم بهم ریخته

برام دعا کنید به عشقم برسم چندساله منتظریم  🤲🏻♥️ دردناک‌ترین چیزآن است که: انسان "حقش" را "آرزو" کند...!    خداوند حافظ و نگهدار من است                          

ببین سمت اینایی که پیج دارن اصلا نرو ولی اگر تو شهرتون کسی رو میشناسی که واقعا اهلش هست و برای رضای ...

اخه کسی که کار بلد باشه سراغ ندارم این توی تل هست فقط هم پول وسیلهاشو میگیره 

من الان ۴۰‌ روزه تو فکرشم ولی هنوز با خودم کنار نیومدم برم انجام بدم ، چون جایی رو بلد نیستم.منو طلس ...

عزیزمممم خب باید بری باطل کنی باطل سحر میدن بهت 

خیلی بده زندگی ادمو بهم میریزن

من الان ۴۰‌ روزه تو فکرشم ولی هنوز با خودم کنار نیومدم برم انجام بدم ، چون جایی رو بلد نیستم.منو طلس ...

پخش قرآن مخصوصا بقره،مخصوصا موقع خواب با صدای کم باطل کننده ی سحره، نماز باطل السحر حضرت زهرا هم خوبه  ،کاغذ یحر رو تو آب بنداز و روش بقره ،و باطل السحر پخش کن

عزیزمممم خب باید بری باطل کنی باطل سحر میدن بهت خیلی بده زندگی ادمو بهم میریزن

سعی میکنم برم ولی نمیشه نمیتونم انگار جلومو میگرن 

پخش قرآن مخصوصا بقره،مخصوصا موقع خواب با صدای کم باطل کننده ی سحره، نماز باطل السحر حضرت زهرا هم خوب ...

چشم ، ممنونم از لطفتون

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز