2777
2789
عنوان

خونه يا جهيزيه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 986 بازدید | 98 پست

ولی منم دیدم که بعضیا که خونه دادن مجبور شدن قسمتی از جهاز هم بدن.

ماشالله خانواده شوهر همیشه توقع داره خونه بخری توقع جهاز هم دارن.

ولی در کل کار خوبیه

نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروزت خدای فردا هم هست، "فردایت قشنگ"
ولی منم دیدم که بعضیا که خونه دادن مجبور شدن قسمتی از جهاز هم بدن. ماشالله خانواده شوهر همیشه توقع ...

نميزارم بدن اگه بخرن خونه رو 😒😒😒😒

الکی الکی بزرگ شدیم😟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وام ازدواجتون مگه 20تومن نمیشه؟؟خب سرویس چوبتو میتونی یکم سبک بگیری با همین پول. بقیشم شوهرت پول ره ...

اره بابا من همین چند وقت پیش یک سرویس خواب قشنگ گرفتم ۵ تومن. راحت با ۲۰ میشه سرویس مبل و خواب رو گرفت.

واقعا؟

آره عزیزم من با بیست تومن کل وسیله های خونه رو مجبور بودم بگیرم حتی آینه شمعدونو... هیچی هم گردن شوهرم نبود... فقط تو آشپزخونه یخچال و لباسشویی و یه دونه ماکروفر داشتم و دو دست چینی. خلاصه با بیست تومن در حد رفع نیاز خریدم اما اونایی هم که خریدم مارک خوبشو گرفتم که دوباره کاری نشه... خرداد 95 عروسی کردم... بعدش به جز همون لباسشویی و یخچال و ماکروفر و فرشام همه چیمو قسطی تیکه تیکه عوض کردم... حتی بشقاب و قاشقمو... همه رو همون جور که دوست داشتم اما قسطی خریدم... 

مَجازی هستیم اما... دلمان که مَجازی نیست... میشِکند.. حواسمان به تایپ کردنمان باشد... 
آره عزیزم من با بیست تومن کل وسیله های خونه رو مجبور بودم بگیرم حتی آینه شمعدونو... هیچی هم گردن شوه ...

مرسي توكل بخدا ان شاالله ماهم ميتونيم

الکی الکی بزرگ شدیم😟
مرسي توكل بخدا ان شاالله ماهم ميتونيم

مهم حس خوبیه که بعدش داری وقتی تیکه تیکه اثاث میخری و ازون ورم دلت قرصه که خونه داری... توکل به خدا کن خانمی... ایشالا خوشبخت باشی... 

مَجازی هستیم اما... دلمان که مَجازی نیست... میشِکند.. حواسمان به تایپ کردنمان باشد...