2777
2789
عنوان

خونه يا جهيزيه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 986 بازدید | 98 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همسرتون نمیتونه خونه جور کنه??

که شما میخواین بخرین?

ممکنه در اینده برا اینکه خونه رو شما خریدین مشکل پیش بیاد.

تو دعوا.یا منت گذاشتن.

البته بستگی به رفتار خودتون و همسرتون داره.

اگه میتونن خونه جور کنن.شما جهیزیع بگیرین.چون خونه بدونه وسایل مثل ادمه بدون لباس.

خودتون دیگه صلاح میدونید

هَا أَنْتُمْ أُولَاءِ تُحِبُّونَهُمْ وَلَا يُحِبُّونَكُمْ وَتُؤْمِنُونَ بِالْكِتَابِ كُلِّهِ وَإِذَا لَقُوكُمْ قَالُوا آَمَنَّا وَإِذَا خَلَوْا عَضُّوا عَلَيْكُمُ الْأَنَامِلَ مِنَ الْغَيْظِ قُلْ مُوتُوا بِغَيْظِكُمْ إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
همسرتون نمیتونه خونه جور کنه?? که شما میخواین بخرین? ممکنه در اینده برا اینکه خونه رو شما خریدین م ...

خدانكنه اينجوري بشه ولي نه فك نكنم اينجوري نيسيم 

الکی الکی بزرگ شدیم😟
خدانكنه اينجوري بشه ولي نه فك نكنم اينجوري نيسيم 

من اینجوری فکر کردم و نظر دادم.یه عده رو دیدم خالا اینحوری بوده.و قرارم نیست شما اینجوری باشین.ان شاءالله که هیچوقت یه دعوای ساده هم نداشته باشین🌹😊

هَا أَنْتُمْ أُولَاءِ تُحِبُّونَهُمْ وَلَا يُحِبُّونَكُمْ وَتُؤْمِنُونَ بِالْكِتَابِ كُلِّهِ وَإِذَا لَقُوكُمْ قَالُوا آَمَنَّا وَإِذَا خَلَوْا عَضُّوا عَلَيْكُمُ الْأَنَامِلَ مِنَ الْغَيْظِ قُلْ مُوتُوا بِغَيْظِكُمْ إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
من اینجوری فکر کردم و نظر دادم.یه عده رو دیدم خالا اینحوری بوده.و قرارم نیست شما اینجوری باشین.ان شا ...

مرررسي از توجهتون سعي ميكنم ايناروهم درنظر بگيرم و حواسم به رفتارم باشه

الکی الکی بزرگ شدیم😟
بخرن

خيلي خوبه، ولي حتما به نام خودت بزن و تحت هيچ شرايطي هم حاضر نشو بفروشي. يكي از دوستاي ما اين كارو كرد، بعد از ي مدت شوهرش گفت نياز به سرمايه داره براي كار و اينطوري خونه دوستم از دستش رفت

خيلي خوبه، ولي حتما به نام خودت بزن و تحت هيچ شرايطي هم حاضر نشو بفروشي. يكي از دوستاي ما اين كارو ك ...

توكل بخدا ان شاالله خوب ميشع مرسي از نظرتون❤️

الکی الکی بزرگ شدیم😟