2777
2789

من دو ماه پریود نشدم قرص ال دی خوردم قطع کردم پریود شدم ۲۸ مرداد ..

تا دیشب خونریزی و لکه بینی داشتم 

قرص ال دی رو از روز دوم پریودیم خوردم برای پیشگیری ولی تموم شد متاسفانه و سه روز نخوردم 

لکه بینیم بیشتر شد و انگار باز داشتم پریود میشدم 

دیشب قرص خریدم دوتا خوردم امروز هم دوتا خوردم 

دیگ لکه بینی نداشتم 

چند تا از کاربرای اینجا میگفتن ممکنه بارداری خارج از رحم باشه درسته؟!!؟؟؟!!

چون من چند تا بی بی چک زدم همش منفی بود 😐😐 

اگه باردار بودم ینی با قرص ال دی پریود میشدم یا قطع میشد؟؟ 

من واقعا تو عمرم آزمایشگاه نرفتم ی بار واسه آزمایش ازدواج رفتم بیهوش شدم اصلا نمیتونم برم آزمایش بدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر برای آزمایش بیهوش میشی پس سعی کن باردار نشی 😄لطفا یک روش پیشگیری از بارداری مناسب انتخاب کن اصولی و منظم و با پزشک مشورت کن حتما 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

انقدر قرص نخور میکشی خودتو. کل هورمونات بهم میریزه و پریودات نامنظم میشن و هزار تا عوارض دیگه.

چکار کنم مجبورم 

دکترا نیستن رفتن مسافرت هروقت هم رفتم نوبت بگیرم گفتن دوازده شب آخه من دوازده شب چجوری برم 🫤

حالا مجبورم ال دی بخورم برای پیشگیری تا بعد عروسی 

الان تا قطع بشه لکه بینی باید روزی دوتا بخورم‌توی گوگل نوشته بود ..

احتمال بارداری هست؟

اگر برای آزمایش بیهوش میشی پس سعی کن باردار نشی 😄لطفا یک روش پیشگیری از بارداری مناسب انتخاب کن اصو ...

نمیتونیم از روش های دیگ استفاده کنم مثلا کاندوم و..

تنها راه قرص و جلوگیری طبیعیه 

نمیتونیم از روش های دیگ استفاده کنم مثلا کاندوم و..تنها راه قرص و جلوگیری طبیعیه

طبیعی که اصلا روش مناسبی نیست اونم تو عقد 

قرص هم باید بررسی بشید حتما چون عوارض داره براتون اگر مناسب نباشه حتی باعث خونریزی مغزی میشه

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

جور دیگه پیشگیری کنینطبیعی کاندوم و..

طبیعی بود که توهم بارداری دارم دیگ قرص میخورم تا بعد عروسی 

کاندوم نمیشه آخه ما خونه خودمون نیستیم هروقت تنها شیم‌ خرابکاری میکنیم 😂 برنامه ریزی شده ک نیست کاندوم نمیشه اصلا 

طبیعی که اصلا روش مناسبی نیست اونم تو عقد قرص هم باید بررسی بشید حتما چون عوارض داره براتون اگر مناس ...

بسلامتی قرارع کشته شم پس😂 

سوال پرسیدم عنوانم که آیا با این شرایط ممکنه باردار باشم؟ 

واقعا چجوری میشه پریود شی و باردار باشی😑

والا من که قبلا ی ازدواج نا موفق داشتم و الان در شرف ازدواجم  دوران عقدمون با اینکه باکره نیستم  تا نرم زیر ی سقف نمیزارم عشقم باهام رابطه کامل داشته باشه اونوقت شما هایی که باکره هستین چطور دل و جرات دارین دوران عقد رابطه کامل داشته باشین!!!!

بسلامتی قرارع کشته شم پس😂 سوال پرسیدم عنوانم که آیا با این شرایط ممکنه باردار باشم؟ واقعا چجوری میش ...

من برای سلامتی تون گفتم برای روش جلوگیری حتما با پزشک مشورت کنید 

تو نی نی سایت هستن کسایی که باردارن پریود هم میشن من که با این سن متوجه نشدم هنوز چطوری !!!!!