2777
2789
عنوان

زن مستقل

| مشاهده متن کامل بحث + 9045 بازدید | 374 پست
نیکا جون من وقتی بچه بودم همش انواع اقسام مدلای قلک رو میخریدم ولی هیچوقت حتی تاربعش هم پر نکردم زود میزدم ناکارشون میکردم

حالا این شدیم من بایددرس عبرت بشم برای همه

به صد درجه !همسر نازنینم دیوووووووونه تم

تو آمدی و رسیدم ،

منهای صفر* بود...

سهم من از عشق،

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هر ماه حداقل 50 یا 100 تومن از حقوقمو پس انداز می کنم بعضی ماهها که اضافه کاری بیشتر بگیرم بیشتر هم می شه ولی به همسری نگفتم تا الان 2 ملیون شده که باهاش اوراق خریدم
خیلی پشیمونم که چرا از اول این کارو نکردم
اخه عسل جونم میدونم سخته اما قبول کن تقصیر تو بوده که انقدر کش دادی ... اینجوری فک نکن که نخواسته تو بیای و فایلهات رو برداری ... حواسش پرت بوده...تو واسه خودت حواس پرتی پیش نمیاد کار اشتباه کنی؟؟ اونم اینجور میکنه؟نمیکنه دیگه دختر خوب
بزرگترین شوء حراجی در غرب تهران ( مشتری های نی نی سایتی ، عضو طلایی مثل همیشه تسویه قسطی می باشد )

عضو اشتراک طلایی جدید با محدویت تعداد پذیرفته میشود

انواع : مانتو _ روسری _ کیف _ کفش_ لباس بچه گانه _ وسایل سیسمونی _ آرایشی و بهداشتی _ لباس شب _ لباس مجلسی _ اسپرت _ شلوار لی _ کفش بچه گانه _ گن لاغری

از تاریخ 14/6/91 سه شنبه تا تاریخ 22/6/91 چهارشنبه

از ساعت 10 صبح تا 7 شب

شماره تماس :09191779562

ادرس : اریاشهر، بلوار مرز داران، بعد از خشکبار تواضع زیر پل خیابان ابراهیمی ، الوند14 ، نامدار11 ، زنگ شماره 1 روی زنگ نوشته شده سالن یاسمین
گن لاغری چربی سوز و ساعت شنی کاملا مناسب در زمان شیر دهی و بعد از عمل زایمان  سفارش 09358585603 http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1277775&T=&postID=59359816
اره نیکا تازه من حق پایین اوردن اعتماد به نفس هم میذارم به حسابش
منم با بهار موافقم قدم دوم به مادیات مرتبط نباشه بهتره به روحیات مربوط باشه... پیشنهادی دارید؟
نیکا من یه مشکل دیگه هم برا خرید تنها دارم اینه که شاغلم اگه بخوام تنها برم خرید جمعه هست طفلی باید تنها بمونه
من سر کار میرم ولی خیلی دوست دارم ماهیانه بگیرم چون عملا خرج خودمو خودم میدم به جز خرید خونه
به نظرتون کار بدیه کل مسئولیت رو بندازم گردن شوهرم؟؟؟؟ اگه جایی کم اوردیم من کمک کنم؟؟؟؟
گاهی باید فاتحه خاطره ای رو خوند
وگرنه
همون خاطره
فاتحه تو رو می خونه